ĐANI I STOJA PONOVO PRIJATELJI Posle četiri godine zakopali ratne sekire, novac je glavni okidač njihove svađe
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Radiša Trajković Đani i Stoja Novaković pomirili su se zbog pozamašnog honorara na jednom veselju na koje su pozvani da zajedno rade. Iako pre toga nisu govorili i nisu mogli da se vide očima, suma koju je domaćin ponudio bila je pozamašna, pa su pristali da se ponovo "vole" zbog obostranog interesa, a to su pare.

ĐANI I STOJA PONOVO PRIJATELJI Posle četiri godine zakopali ratne sekire, novac je glavni okidač njihove svađe

Instagram

 

Naime, Đani i Stoja bili su na ratnoj nozi još od 2019, kada je ona na finjaka odbila da bude njegova specijalna gošća na njegovom prvom, velikom solističkom koncertu, koji je imao 8. marta u Areni.

- Đani i Stoja imaju dve duetske pesme, pa je on imao veliku želju da ih zajedno zapevaju pred masom, tj. na njegovom koncertu. Naravno, želeo je da mu ona bude podrška. Stoja je otkazala u zadnji čas, govoreći da ima zakazane nastupe. Đani je tada rešio da neće ni da peva duete koje ima s njom kad već ona neće da mu bude gošća na koncertu. Otad su se izbegavali u širokom luku. On nije hteo da čuje za nju - kaže izvor blizak folk pevaču.

U međuvremenu se svašta izdešavalo, pa je svaka para dragocena. Upravo zbog dobre love Đani je pristao da se pomiri sa Stojom.

- Poznato je da ljudi koji organizuju svadbe i veselja po dijaspori vole da spoje velike zvezde. Oni ne žale para, ali žele da im pevaju samo najveća imena naše estrade. I najskuplja imena. Naravno! Ovaj nije pitao za cenu samo da mu na veselje dođu Đani i Stoja u duetu. Folker je tada zaboravio da ga je ona ispalila i nije mu bila podrška na koncertu u Areni. Progutao je ponos i pristao da se izmire i zajedno pevaju. "Pomirio sam se sa Stojom zbog love. Nisam mogao da odbijem tako dobru ponudu", rekao mi je Đani. Oni su se grlili, pevali zajedno, bakšiš je samo padao sa svih strana - navodi izvor blizak Đaniju.

ĐANI I STOJA PONOVO PRIJATELJI Posle četiri godine zakopali ratne sekire, novac je glavni okidač njihove svađe

Foto: Youtube/Printscreen

 

Koliko su dobro prošli preko na proslavi, govori činjenica da je Radiša čak objavio i snimak sa Stojom sa pomenutog veselja. Jasno se videlo da su njene ruke pune bakšiša, a osmesi nisu odavali da im je neprijatno što su se pomirili zbog para.

Radiša Trajković Đani i Stoja Novaković imali su još jedan konflikt pre nekoliko godina, ni manje, ni više, zbog para.

On se opasno naljutio na pevačicu jer je zbog nje morao da razmeni 500 evra i plati piće na nemačkom aerodromu za sebe, nju i muzičare. Naime, oni su zajedno odradili romsku svadbu na kojoj su oboje zaradili debele pare, međutim, kada su se našli na aerodromu, bilo je povuci-potegni ko će da plati račun. Niko se nije hvatao za novčanik, a onda je Đani bacio 500 evra na sto.

"NEĆU VIŠE DA ĆUTIM" Marija Šerifović prvi put progovorila o aferi mito u "Zvezdama Granda"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading