"NEĆU VIŠE DA ĆUTIM" Marija Šerifović prvi put progovorila o aferi mito u "Zvezdama Granda"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Iako su se do sada mnogi članovi žirija „Zvezda Granda“ oglasili po pitanju afere koja već danima trese medije, Marija Šerifović nije želela da iznosi svoj stav.

Printscreen Amidži šou

 

Međutim, danas je u svom vlogu razvezala jezik o navodnom uzimanju novca u takmičenju i objasnila zašto se do sada nije oglašavala tim povodom.

U prethodnih sedam dana traje cirkus po medijima, ja se namerno nisam oglašavala čak i ona jedna moja izjava koja se dogodila nija bila zvanična. Ne osećam nikakvu potrebu da se na takav način oglašavam i komentarišem. Želela sam sama da se obratim na tu temu. Sedim u žiriju ZG punih sedam godina, u prve tri godine je bilo klasično žiriranje bez mentora. U prethodne četiri godine svi znamo da je brdo kandidata završilo kod mene. Da sumiramo važnu stvar, svi kandidati koji su kod mene ja im u startu kažem važnu stvar kako funkcioniše mentorstvo. Neko se viđa manje, neko više sve zavisi od obaveza. Mi nemamo propisane sate, vreme, niti način na koji ćemo bilo koga mentorisati. Nigde ne postoji kao u Srbiji da osoba koja želi da se takmiči na tacni dobije mentora koji je u tom trenutku najpopularniji, najbolji. Ima slobodu da šalje poruke, ćaska, da se druži to nigde u svetu nije normalno- rekla je Marija, a potom nastavila:

Ataimages

 

-Što se ove situacije tiče, ja se ne sećam, ali smatram da nisam dala svoj glas tom kandidatu i to je početak i kraj svega. Pročitala sam poruku koju je pisao Snežani gde je rekao da je genije za Milija i mene, a ovo što je stavljeno na leđa Snežani Đurišić mislim da je fuj, da je bljak, mislim da je odvratno i da sve osobe koje su u tome učestvovale, a ima ih dosta, da zaista hitno počnu da neguju svoje mentalno zdravlje. Da je žena od koliko godina klekla na pod i da nekome traži pare, pare, pare to je užas. Svaki kvadratni metar studija je kamerama pokriven, ta stvar ne postoji niti se dogodila, komunikacija jeste. O tome će se svakako pričati na sudu.

Lepa Mina čeka bebu sa Zvezdinim asom, a evo šta radi kada misli da je niko ne gleda

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mijat

04.03.2023 17:07

Koga bre vi lazete pa od čega zivite