Lepa Mina čeka bebu sa Zvezdinim asom, a evo šta radi kada misli da je niko ne gleda
Foto: Alo/Foto: Alo!

Baš poput mnogih trudnica, ni Mina ne može da odoli ukusnim poslasticama, a naš fotograf ju je uhvatio dok je čekala u redu na kasi u jednoj poznatoj beogradskoj poslastičarnici.

Kako nam je ispričao izvor koji se zatekao na licu mesta, Mina je u poslastičarnicu došla sa prijateljicom i svojim psom, a nakon što su se devojke ispričale uz kafu i kroasan, manekenka je uzela i hranu za poneti.

Lepa Mina čeka bebu sa Zvezdinim asom, a evo šta radi kada misli da je niko ne gleda

Foto: Alo!

 

- Otkako je saznala da je u drugom stanju, Mina se potpuno posvetila bebi i sebi. Dane provodi u društvu svojih najbližih prijatelja i lagano se priprema se za dolazak prinove - rekao je naš izvor, i otkrio:

- Mina je u poslastičarnicu stigla sa svojom prijateljicim i psom. Poručile su kafu i kroasane, a potom su se udobno smestile za svoj sto. Dok su ispijale kafu, manekenka i njena prijateljica su neobavezno ćaskale i nisu skidale osmeh s lica. U trenutku kada su se spremale da krenu, Minu je pozvao suprug Nemanja, nakon čega je manekenka ustala i uputila se ponovo do pulta - rekao je naš izvor, i objasnio da je košarkaševa supruga.

Lepa Mina čeka bebu sa Zvezdinim asom, a evo šta radi kada misli da je niko ne gleda

Foto: Alo!

 

- Suprug joj je preko telefona diktirao šta želi da mu kupi iz poslastičarnice, a Mina je ispunila svaku njegovu molbu. Kesu je napunila ukusnim kolačima, platila račun, a potom se uputila kući - rekao je naš izvor na kraju.

Podsetimo, Mina i Nemanja dugogodišnju vezu krunisali su brakom 2020. godine kada su u najužem krugu ljudi organizovali građansko venčanje i intimno slavlje, a potom su se 2022. godine venčali i u crkvi i priredili veliko svadbeno veselje.

Jedva sam preživao prvu godinu veze

Nemanja Nedović i Milutinović godinama su zajedno, a košarkaš je nedavno priznao da se na početku njihove jedva izborio sa ljubomorom.

-  Sećam se prve godine kad smo se upoznali, bio sam u Valensiji, a ona je često putovala u Beograd i bio sam ljubomoran bukvalno kad izađe u grad. Nisam mogao da spavam dok mi se ne javi da je došla kući. Onda sam se vremenom iskulirao jer mi je pokazala da nemam za šta da brinem. Samo ta godina je bila kritična, ali naučili smo da imamo poverenja jedno u drugo - iskren je bio Nemanja jednom prilikom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading