"SABOTIRALI SU SVAKI MOJ NASTUP U HRVATSKOJ" Oglasio se Keba nakon navoda da su Severinini menadžeru umešani u zabranu njegovog koncerta
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pre dva dana u medijima se pojavila informacija da su Tomica Petrović, menadžer Severine Vučković, i njegov saradnik Edvin Softić navodno umešani u aferu zabrane koncerta Dragana Kojića Kebe, Ane Bekute, Zorane Mićanović i Duška Kuliša u Puli. 

Sada je Keba odlučio da progovori o svemu i potvrdi ove glasine.

- Pročitao sam celu priču u Kuriru i mogu vam reći da mi se čini da i te kako tu ima elemenata istine! Jer još pre tog famoznog koncerta u Puli i neizvesne situacije da li će ga biti ili ne imam saznanja da su ta dva pomenuta samozvana menadžera navodno opstruirala svaki moj nastup u Hrvatskoj, na primer u Virovitici, Nedelišću, Pitomači, Varaždinu, i to uglavnom od vremena otkad su Severina i Igor okončali brak. A i dok su bili zajedno, i te kako bih imao šta da kažem i, naravno, dokažem o tim takozvanim menadžerima. Međutim, to je za mene prošlost - navodi Keba i dodaje:

- Žao mi je zbog cele nastale situacije u Puli oko tog koncerta i lično mislim da će razum pobediti i da će biti održan. A taj gospodin "turbo-gradonačelnik", koji je rekao da je moja muzika "turbo-folk" i ko zna još kakve reči (ne bih da citiram jer ne znam da li je stvarno to i rekao, ne želim bilo kakvu tužbu), savetujem mu da bi mogao da počne da razmišlja drugačije jer svako loše prestaje biti loše kad se počne misliti dobro i svaki rat prestaje kada prestane da se misli o ratu.

Za kraj Kojić je uputio poruku i pozdrave svojim poštovaocima u Hrvatskoj.

- U svakom slučaju, pozdravljam sve na hiljade i hiljade širom Hrvatske (bez obzira na generacije), koji i te kako vole mene i moju pesmu, i zapamtite dobro: Dragan Kojić Keba nema nikakvih predrasuda u ovom životu! I moja misija je da pevam i naglas i u sebi u svakom trenutku života. Eto, zbog toga sam i rekao da sam kompletno veoma miran i spokojan zbog celokupne situacije. Ej, bre, pa ne zavisi mi život ili bilo šta što se tiče tog koncerta ili bilo kog drugog. Živeli - zaključio je pevač za Kurir.

Severinin menadžer Tomica negira da je umešan u ovu aferu.

- Kako da stojim iza zabrana kada sam i sam protiv svih zabrana u vezi sa muzikom? A imam i pametnija posla - kazao je Petrović, prenosi Kurir.

"BILI SMO KRVAVI I PRETUČENI" Biković i Radonjić progovorili o tuči na Tajlandu: Bilo ih je više, mislili su da se nećemo braniti!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading