"BILI SMO KRVAVI I PRETUČENI" Biković i Radonjić progovorili o tuči na Tajlandu: Bilo ih je više, mislili su da se nećemo braniti!
Foto: Printscreen/Printscreen

Miodrag Radonjić i Miloš Biković kolege su sa dugogodišnjim prijatejstvom koje neguju, te su zajedno proživeli mnoge uzbudljive trenutke.

Biković je ispričao njihov doživljaj sa Tajlanda. Naime, u pitanju je bila tuča koju su glumci pretvorili u pravu komediju, a sada su se ponovo dotakli te teme.

- Miloše, šta bi radije: "Prebio dva patuljka ili dobio batine od jednog diva?"- pitao je voditelj Ognjen Amidžić glumca.

- Ovde nema polemike, zvuči kao moja regularna subota uveče - rekao je Biković.

- Pričao si verziju tuče na Tajlandu koju je trebao da potvrdi Mićko - rekao je voditelj.

- Naravno da nismo bili krivi - rekao je Radonjić.

- Nismo pobedili u toj tuči, mislim jesmo. Izašli smo krvavi i pretučeni, a oni su i dalje bili pijani - rekao je Miloš.

- U suštini se jeste desio problem, bili su prema nama fizički agresivni. Bilo ih je mnogo više, nisu očekivali da ćemo da se branimo. Krenuli su da nas jure, a onda smo mi krenuli da bežimo. I u toj jurnjavi se svašta nešto desilo, zapeo sam za koren drveta. Ja sam bio prvi u koloni koja beži - rekao je Radonjić.

- On je prvo krenuo da se pravi da je idiot i onda su krenuli oni da budu sve agresivniji i kada je ovaj lik odlučio da ga uhvati, on je isključio idiota i uključio džudistu. Mi smo krenuli za njima - rekao je Biković.

- Mene juri taj, ne taj koga sam bacio, on nije više ustao, a oni jure te koji jure mene, a njih juri iza njih još... Završilo se tako što ih je obezbeđenje isteralo - ispričao je Radonjić u emisiji "Amidži šou".

SVI DETALJI PESME ZA EVROVIZIJU Ovi takmičari su oduševili nastupom, poznata imena nisu prošla dalje, a o Mariću su svi pričali!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading