"PSIHOPATO, DETE TI JE ŽIVO, LAŽIRALA SI SMRT" Naša influenserka izgubila bebu u devetom mesecu, a sada dobija užasne poruke! (FOTO)
Foto: Alo

Tiktokerka Marija Mandić objavila je video-klipove svoje trudnoće, a svoje pratioce obavestila je da je nažalost, izgubila bebu.

Marija se tada se oglasila na društvenoj mreži Instagram i srceparajućim rečima se oprostila od sina koji je, kako je nedavno rekla, trebalo da se zove Luka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by be real (@marijamandic58)

- Anđele mali, od početka je sve bilo previše dobro da bi bilo istinito. Mali nemirko je ipak odlučio da je za neki bolji svet. Za početak svakome bih poželela trudnoću kakvu sam ja imala, pa čak i porođaj. Koliko god sam se trudila sve vreme mi je ovo bio najveći strah i samo sam se molila da si dobro. Da li je to instikt ili ne znam šta, ali danima sam osećala neki unutrašnji nemir i ubeđivala sebe da umišljam, ali nisam nažalost - stoji u objavi.

Marija se, sudeći po njenim fotografijama i snimcima, trudi da iz ovog bolnog perioda izađe kao pobednik, ali je u tome, na trenutke, usporavaju jezivi komentari koje dobija.

Naime, Marija je u toku jučerašnjeg dana objavila fotografiju na kojoj drži nečiju bebu, a komentar koji je dobila, izazvao je ljutnju kod mnogih.

- Psihopato, dete ti je živo, a lažirala si smrt. Nikad nisi rekla da neko od tvojih ima bebu, ni drugarica, ni niko od porodice. Sram da te bude jadnice jedna - stoji u poruci koju je Marija dobila.

Influnserka je poruku objavila na "stori", te je svojim pratiocima postavila samo jedno pitanje:

- Jel mene neko za**bava namerno ili?

RODITELJI JOJ NISU DOŠLI NA SVADBU Ćerka popularnog glumca je bila u braku sa ovim muzičarem, razveli su se u tajnosti, a evo gde je ona sada

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading