"MUŽ I JA SMO MILIONERI" Pevačica ne krije da je zaradila pravo bogatstvo, a sada je otkrila dugo čuvanu tajnu
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Folk pevačica Branka Sovrlić tvrdi da je prva na estradi koja je zadigla suknju u spotu, po uzoru na holivudsku divu Merilin Monro i njenu kultnu scenu iz filma "Sedam godina vernosti", u kojoj joj lepša haljina usled vetra nastalog od voza u metrou.

- U spotu za megahit "A tebe nema" moj muž je insistirao da budem kao Merilinka. Suknjica je letela. Moj suprug je hteo da se sve vidi. Taj spot je bio revolucija. Pre toga su pevačice u spotovima šetale po parku i imale dva, tri kadra, a ja sam imala, verovali ili ne, 28 - odala je Branka veliku tajnu iz prošlosti, te naglasila da je njen životni partner učestvovao u ekranizaciji pesme, po kojoj je ona devedesetih godina bila prepoznatljiva, tako što joj je izrežirao ceo spot.

Sovrlićka se dalje osvrće na današnje stanje na estradni, pa ističe da je ljuta na koleginice koje, kako kaže, ne poštuju publiku i na scenu izlaze onako kako su pre toga šetale na ulici.

- Neke pevačice su uvele užasan trend da izađu na scenu u krpicama koje su nosile po kući ili po gradu. Posebno mi je ružno kad vidim da pevaju odevene u kapute. Ima koleginica koje, kako su se šetale po ulici, tako izađu na scenu. Ja im to ne bih dozvolila - rekla je Branka nedavno u jednoj emisiji, te naglasila da je ona uvek imala više kombinacija za jedno pojavljivanje i veoma vodila računa da se na istom mestu ne pojavi u nečemu u čemu je već bila.

- Nekada smo na RTS donosili po dve kombinacije, pa nam kostimograf kaže šta je bolje i primereno, a ne da izađeš u kaputu na sceni. Imaju neke pevačice koje su izlazile na scenu u kaputu. To ne ide tako! Ja sam imala svaki dan neki nastup. Morala sam da zapisujem gde sam šta obukla da ne bih ponavljala garderobu - zaključila je pevačica.

Versaće nosim još od posela!

Pevačica koja je i danas lepo stilizovana kaže da je pre mnogih nosila skupe krpice, kada pojedini još nisu ni čuli za poznate svetske brendove.

- Još davne 1995, na čuvenom poselu, nosila sam komplet versaće. Toliko se zarađivalo da sam mogla sebi to da priuštim. Imali smo kod nas toliko posla da nismo morali da idemo u inostranstvo da radimo - priseća se Sovrlićka, pa se vraća na priču kako je za markiranu garderobu znala pre mnogih:

- "Versaće" je imao stvari za scenu. Mi smo se nekada scenski bolje oblačili nego ovi danas. Posle je došlo neko vreme kada su se pevači oblačili apa-drapa za scenu!

Suprug i ja smo milioneri!

Branka i njen suprug Sadik žive kao milioneri, poseduju nekoliko luksuznih stanova u Beogradu i Sarajevu, kao i restoran na Baščaršiji. Pored toga, ona je i dalje muzički aktivna i privređuje svojim nastupima.

- Paja, odnosno Sadik Pašić, moj muž, i ja smo stekli mnogo. Bez lažne skromnosti, mi smo milioneri - poručila je jednom prilikom pevačica.

 

 

Bog nam je dao sve, osim dece!

Iako živi u skladnom braku i suvom luksuzu, folkerka ne krije da njen životni partner i ona žale što se nisu ostvarili kao roditelji. Pored bogatstva koje poseduju, njih dvoje nose jednu veliku tugu zbog toga što nemaju potomstvo.

- Volela bih da imamo mnogo manje, a da nam je bog, odnosno ta neka viša sila, sudbina, podarila decu, odnosno bar jedno dete. Ovako bi neko rekao: "Džaba sve!" Jednostavno nam se nije dalo da u savršenom braku, s mnogo ljubavi i poštovanja, postanemo i roditelji. Bog, izgleda, ne da sve - često u svojim intervjuima sa setom ističe Sovrlićka.

"CEO ŽIVOT JE IMALA MALE GRUDI" Evo kako je Teodosić reagovao kada mu je Jelisaveta rekla da ugrađuje silikone

 

Komentari (0)

Loading