Jelisaveta Orašanin
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Početkom prošle godine naširoko se pričalo o odluci glumice Jelisavete Orašanin da poveća grudi silikonskim implantatima, dok se ona na ovu temu nije oglašavala u javnosti.

- Jelisaveta nikada nije imala velike grudi, ali to joj nije ni smetalo. Posle rođenja Petre i Bogdana grudi su joj pale, pa je poželela da ih koriguje. Malo ih je podigla i uvećala - pričao je izvor blizak glumici za "Informer".

- Nikada nije bila protiv plastične hirurgije, ali nije ni razmišljala da ode "pod nož". Međutim, posle drugog porođaja nije bila zadovoljna onim što vidi u ogledalu. Nije joj se dopadalo kako izgleda u kupaćem kostimu, pa je zakazala pregled kod plastičara - dodao je isti sagovornik i dodao da se posle konsultacija odlučila za jaku "trojku":

- Nije htela da stavlja velike grudi jer je želela da izgledaju prirodno. Niko ne bi ni primetio da ima silikone da nije počela na Instagramu da objavljuje fotke u kupaćem kostimu sa Maldiva. Teo se oduševio kada je čuo da će staviti silikone, misli da je to odlična ideja. Rekao joj je da će preuzeti sve obaveze oko dece dok se ona bude oporavljala posle operacije.

OVO JE NOVA DEVOJKA VOJAŽA Lepa Bugarka neverovatno podseća na Breskvicu, a o njenim fotografijama svi govore (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading