BILE SU RIVALKE A SADA UŽIVAJU U PROVODU Suzana Jovanović otkriva kako je prešla preko suparnice koju je Saša Popović mnogo voleo
Foto: Ataimages

Jedan od najmoćnijih ljudi u domaćem šou biznisu, Saša Popović kako je svima poznato već više od dve decenije uživa u skladnom braku sa Suzanom Jovanović, sa kojom je na pravi put izveo njihovu zajedničku ćerku kao i sina kojeg pevačica ima iz prvog braka i upravo su porodica i skladan život koji vodi zaslužni za njegov veliki poslovni uspeh.

Suzana Jovanović

Foto: Ataimages

 

Iako je njegova sadašnja supruga jedina uspela da ga odvede pred matičara i to u 43. godini, brojne poznate i manje poznate dame vezuju se za njegovo ime, a jedna od njih je i popularna pevačica Zlata Petrović sa kojom je prema pisanju medija on čak planirao i venčanje. Naime, Suzana Jovanović i Zlata Petrović bile su svojevremeno ljute rivalke, međutim uprkos raznim pričama o njihovom odnosu kao i činjenici da su mnogi pokušali da ih zavade, pevačice i, kako neki kažu suparnice, ne obaziru se na gradske priče, već neguju prijateljski odnos koji bi mnogima mogao poslužiti kao primer.

Naime, da su Suzana Jovanović i Zlata Petrović posle svega veoma dobre prijateljice može se zaključiti iz njihove zajedničke fotografije iz provoda na kojoj poziraju vidno raspoložene i tip-top sređene.

BILE SU RIVALKE A SADA UŽIVAJU U PROVODU Suzana Jovanović otkriva kako je prešla preko suparnice koju je Saša Popović mnogo voleo

Foto: Printscreen/instagram

 

Da zbog prošlosti u njihovom odnosu nema zle krvi svedoči i izjava koju je jednom prilikom dala Suzana Jovanović otkrivajući kako je upravo Zlata bila ta koja je njoj i Saši donela sreću.

- Zlata mi je pomogla da se udam za Sašu. Na njenoj svadbi sam ja bila ta koja je uhvaila bidermajer. Odmah posle toga udala sam se za Sašu - ispričala je Sašina supruga jednom prilikom.

OVAKVU JE DO SADA NISITE VIDELI Lepa Brena u nesvakidašnjem izdanju, evo kako izgleda kada misli da je niko ne gleda (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading