ISPLIVALA JOŠ JEDNA TAJNA Roditelji Marije Šerifović godinama krili istinu od pevačice "Sve je počelo u hotelu u Čačku"
Foto: Alo.rs

Puno problema roditelji Marije Šerifović imali su tokom braka, zbog čega su se svojevremeno i razišli, nažalost, ne kao prijatelji. Otac pevačice harmonikaš Rajko Šerifović završio je čak u jednom momentu i u zatvoru, a to što je ćerka odabrala da se u odnos oca i majke ne meša on je najstrašnije osudio, zbog čega dugo nisu pričali.

ISPLIVALA JOŠ JEDNA TAJNA Roditelji Marije Šerifović godinama krili istinu od pevačice

Foto: Printscreen/instagram

 

Ipak, na kraju su uspeli da svi međusobno izglade sve probleme i žive poštujući jedni druge. Ipak, Marija nije krila da je mnogo bliža sa majkom, koja često boravi kod nje u Beogradu, pa bi se moglo reći da su nerazdvojne. 

Ipak, njeni roditelji oduvek su bili medijska atrakcija. Svakih nedelju, dve mediji pronađu novi detalj iz njihovog burnog odnosa o kojima će pisati. Ko se kockao, ko je u dugovima, ko je pio, ko bio nasilan i slično. Interesantan detalj iz porodične biografije svojevremeno je otkrila i sama Marija. Naime, pobednica Eurosonga za 2007. godnu ispričala je kako joj je tokom nastupa u Čačku majka otkria da je baš tu u obližnjem hotelu ona začeta.

ISPLIVALA JOŠ JEDNA TAJNA Roditelji Marije Šerifović godinama krili istinu od pevačice

Foto: Alo.rs

 

- Marija Šerifović je začeta u Čačku. Nekada davno su moji roditelji svirali u hotelu Morava i sinoć su me o tome obavestili. Eto još jedna veza sa Čačkom. Da, da majka me je nazvala i rekla mi je da sam nastala u hotelu Morava - kazala je kroz smeh Marija.

PEVAČICA IZNENADILA IZJAVOM Džidža spremna da se odrekne pevanja "Moram to da završim i da se zaposlim"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading