MARIJA NIJE PODRŽALA SAŠU I SNEŽANU! Afera mito drma "Zvezde Granda", oglasili se saradnici Šerifovićeve: To je pitanje za čelnike
Foto: Printscreen

Kandidat iz Podgorice, Dušan Vukadinović, nije se plasirao u dalji tok takmičenja, a njegova majka Nata Vukadinović iznela je niz optužbi na račun Snežana Đurišić, koja je u znak odbrane najavila tužbu.

Svi članovi stručnog žirija, na čelu sa kreativnim direktorom "Grand" produkcije Sašom Popovićem oglasili su se ovim povodom, stali u Snežaninu odbranu i oštro demantovali sramne optužbe, osim pevačice Marije Šerifović, koja je odlučila da ostane suzdržana.

MARIJA NIJE PODRŽALA SAŠU I SNEŽANU! Afera mito drma

Foto: ATA Images

 

Aca Lukas je za Alo! dao izjavu o skandalu u "Zvezdama Granda", istakavši da novac od kandidata uzimaju oni mentori koji im trče u zagrljaj kada pobede. 

Sada je Marijin pi-ar je istakao da se Šerifovićeva nije pronašla u aferi oko mita, te da se neće oglašavati.

- Nemamo šta da se oglašavamo zato što je Popović dao svoju izjavu i to je više pitanje čelnika "Grand" produkcije, a ne za nju kao člana stručnog žirija. Apsolutno se nije pronašla prozvano u nekim komentarima, svako ima svoje ratove i borbe, zato nije ništa komentarisala i neće se oglašavati po tom pitanju - rekao je pi-ar Marije Šerifović prenosi 24sedam.

OVO JE SIN ELENE KARAMAN i ANDRIJE DRAŠKOVIĆA Matija živi u Americi, izgleda fatalno, a sada mu je majka javno uputila jedno (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading