Saša Popović
Foto: Printscreen/Foto: ATA Images

Saša ističe da je posebno ponosan na to što je uspeo decu da izvede na pravi put. Danijel i ćerka Aleksandra su vredni i radni. Sašina mezimica čak radi i bez novca.

- Suzana i ja smo skoro tri decenije u braku. Je l' vi meni verujete da za to vreme ne znam da li smo se dva puta posvađali, sporečkali? Verovatno ima i toga što je Suzana pevačica, ja vodim "Grand" i imamo ista interesovanja. Zamislite da je Suzana advokat, na primer, i kad dođe kući, priča mi o ročištima. Mene teme u kojima ja nisam ne zanimaju. Mi pričamo o pevačima i lepo se slažemo. Decu smo vaspitali tako da su skromna, nisu zahtevna.

ĆERKA RADI ZA DŽABE Dok afera mito drma

Foto: Printscreen/instagram

 

Interesantno je i to da vaša ćerka radi manikir.

- Ona je to završila i radi prijateljicama naše kuće, i to gratis. Kupili smo joj stan i lokal u bloku gde gradim, tu ćemo joj otvoriti salon, a snajka, Danijelova žena, radiće šminku i eto neka tako zarađuju. Ćerka 8. marta puni 24 godine. Teram je da položi vozački ispit, evo tata će da ti kupi auto, ali ona nije bila zainteresovana, ali evo, sad sam je konačno naterao da položi i kupio sam joj Smarta- kaže on.

Podsetimo, nedavno je Dušan Vukadinović izneo tvrdnje da članovi žirija "Zvezda Granda" uzimaju mito, a tom prilikom za Alo! se oglasio i Saša Mirković, 

Mirković se vidno izrevoltiran mnogobrojnim neregularnostima i raznim prevarama koje se dešavaju u pomenutom takmičenju obratio Saši Popoviću i bez dlake na jeziku ga upitao: "Od Saše Popovića tražim odgovor na jedno pitanje! Šta si radio sa maloletnicama đubre jedno?!"

"IMAM ČETIRI PSIHIJATRA" Miloš Biković ogolio dušu, pa priznao: Ja sam alfa muškarac!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading