"ZA NJEGA SAM BIO MALI ŽEKI, ON JE BIO VELIKI" Željko Šašić prvi put progovorio o poznanstvu sa Arkanom, OTKRIO U KAKVIM SU ODNOSIMA BILI
Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Željko Šašić „prečešljao" je razne teme pojavivši se kao gost u emisiji „Show se nastavlja".

Pevač se prisetio svoje nekadašnje saradnje sa Cecom, te poznanstva s njenim pokojnim suprugom Željkom Ražnatovićem Arkanom koji mu je, kako otkriva, svojevremeo dao i jedan nadimak. 

- Ja sam za njega bio mali Žeki! On je bio veliki. Poznavao sam ga, bio sam gradsko dete... Mislim da me je gotivio, to je neki moj utisak - kazao je Šašić, pa otkrio kako je došlo do poznanstva.

- Mi smo se upoznali kod čuvene Marine Tucaković i Fute Radulovića. Bilo je jako značajno doći tamo... Tu je bio prisutan i naš tadašnji menadžer Bane Stojanović - pamti on i danas, pa priča kako su nekada i zajedno putovali, te nastupali. 

- To mi je jako značilo. Doživljavala me je kao buduću zvezdu... Sve je bila neka euforija tada, čini mi se - prisećao se dalje, a zatim se osvrnuo i na svoj duet s njom, te spot o kom se u javnosti mnogo pričalo. 

U pitanju je ekranizacija numere „Ko na grani jabuka", koja prema njegovim rečima, nije bila tako sporna kao što mnogi misle. 

- Mislim da su oni posle tog snimanja spota postali prisni. Nisam siguran... Ali ne, on je sa svim tim bio saglasan. Jedino mu se nije svidelo što Ceca ima cigaretu u tom spotu - naglasio je on, kom je svojevremeno to bilo i malo smešno. 

Dokumentarno-igrani serijal, tvrdi, nikako ne bi mogao da snima, jer smatra da bi „on sam to sve pokvario". 

- Ne bih se snimao 24 časa u stopu. Mada, ljudi koji me poznaju misle da bi bilo dobro da napravim Jutjub kanal. Ja sam sa sobom nemam takav odnos da bih bio dobar saradnik celoj ekipi koja bi bila uključena u to. Izloženi ste javnosti, svaki vaš pokret bi se snimao. I te kako ja imam dobre momente u tih 24 časa, ali imam i loše. Bio sam tempirana bomba, ali kako vreme prolazi sve sam staloženiji - objašnjava on. 

ĐINA DŽINOVIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJU ZADNJICE Ćerka Harisa Džinovića pokrenula lavinu komentara: PEVAČ ĆE POBESNETI KADA OVO VIDI

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading