Željko Šašić opleo po Zvezdama Granda, pa pomenuo Sašu Popovića "VRTE JEDNO TE ISTO, SAMO SE ŽIRI MENJA"
Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Željko Šašić je napljuvao "Zvezde Granda", te je iskritikovao Popovića i priznao da ga je odbio kada ga je ovaj zvao u žiri. Pevač kaže da Saša godinama radi istu stvar, koja je, prema njegovim rečima, dosadila svima.

Željko Šašić opleo po Zvezdama Granda, pa pomenuo Sašu Popovića

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

Željko Šašić brutalno je opleo po Saši Popoviću i muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", te jasno istakao da bi on mogao još sutra da bude u žiriju pomenutog takmičenja, samo da to želi, a ne želi. Takođe je napomenuo da više to ne gleda pošto, kako kaže, sve je godinama isto i ništa se ne menja, osim žirija.

Da sam hteo da budem deo tog žirija "Zvezde Granda", bio bih, ali svojom voljom nisam tamo, znači ja nisam hteo to. Meni je smaranje to sedenje u žiriju, meni treba nešto mnogo aktivnije. Za mene je taj format prevaziđen, ne znam dokle misle to takmičenje tako da furaju. Ceo život gledaš istu priču. Dajte, ljudi, bre, menjajte nešto. Vratite "Grand šou", kakve "Zvezde Granda" više, vrtite jedno te isto, samo se žiri menja. Je l' to šou gde ćemo da se takmičimo mi iz žirija ili ta deca koja se prijave. Ma dajte, molim vas, neću to ni da komentarišem - oštar je bio Šašić, pa se osvrnuo na najavljene koncerte koleginica Milice Pavlović, Aleksandre Prijović i Ane Nikolić, te i njih žestoko iskritikovao:

Željko Šašić opleo po Zvezdama Granda, pa pomenuo Sašu Popovića

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

Vidim da su svi živi zakazali koncerte u Areni. Ne znam je l' to neka fora pevati u toj hali. Ne može tu neki ton poseban da se napravi, tu je najbitnije da dođe što više ljudi da bi se o tome pričalo. Ja retko idem kod kolega na koncerte. Nisam ja od tih koji trčkaraju po koncertima jer mislim da ništa ne propuštam. Ne bih spominjao imena kolega kod kojih bih otišao, nikog ne bih izdvajao specijalno. Razumem ja njih, njihove želje, potrebe i ambicije jer oni su negde svi novi, naročito ove dve zvezde "Granda".

Nakon toga Šašić je priznao da zdravstveno nije bio dobro, te da još vuče posledice od korone. Kako kaže, nikako da se vrati u normalu, budući da je stalno malaksao i da se oseća usporeno.

Još se oporavljam od korone, odmaram se, vreme mi ne ide naruku. Kada sam pre dve godine imao koronu, nije mi bilo ništa, a oni me strpali u bolnicu, sada sam baš bio nagrabusio i držala me je tamperatura. Sedam dana nisam znao za sebe. Sav sam nešto usporen i kolebljiv za mnoge stvari - kaže pevač za Star i priznaje da je sada sa ćerkom Sofijom, koju ima sa Sonjom Vuksanović, u dobrim odnosima, te da ne stavlja svaki svoji pokret na društvene mreže.

Željko Šašić opleo po Zvezdama Granda, pa pomenuo Sašu Popovića

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

Sa Sofijom i sa mnom je sve u redu i sve će biti ubuduće. Ja nisam poput svojih kolega koje objavljuju svaki svoj korak. Bio bih smešan kad bih se sad utrkivao s ostalima. Ne smatram da sam veća faca ako imam više pratilaca i više klikova. Nije mi muški da postavljam gde jedem, šta jedem, za mene je to intima.

Željko Šašić osvrnuo se na rijaliti "Ceca i deca" i priznao da je bio pozvan da bude gost na tom projektu, pa otkrio zašto je odbio.

Ja sam bio pozvan da gostujem i da pričam o tome. Iskreno, ne znam koji je Cecin motiv, to ona zna čim radi tako nešto. Ja to ne bih nikada snimao, mada ja ne bih bio interesantan. To su, pretpostavljam, detalji iz njenog života - rekao je Šašić za gorepomenuti medij.

Miša Grof stavio kamere na spomenik svoga sina "NIKOLINA OD SAHRANE NIJE DOLAZILA NA GROB SVOGA MUŽA"

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading