TUKLA GA NA PARKINGU Zvezda Granda konačno progovorila o sponzoru i pokušaju silovanja
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Aleksandra Tadić polakim, ali sigurnim koracima gradi svoj put na estradnom nebu i pritom ruši sve predrasude o pevačicama.

Iako se neretko uz njih lepe razne etikete i predrasuede zgodna Šapčanka ističe da je čaršijske priče ne dotiču, ali da svoj put gradi sama i da joj u tome ne pomaže ni jedan moćni muškarac.

Kada si pevačica ljudi to obične povezuju sa tim da moraš da imaš sponzora, ne znam zbog čega. Neko me je već jedom prilikom pitao da li ga imam i ja, međutim naravno da to nije istina. Radim već trinaest godina ovaj posao -  odgovorila je pevačica.

TUKLA GA NA PARKINGU Zvezda Granda konačno progovorila o sponzoru i pokušaju silovanja

Foto: Printscreen/instagram

 

U medijima se svojevremeno pojavila vest da je Aleksandra pretukla nepoznatog čoveka na parkingu, a sada je objansila o čemu je zapravo reč.

To je bilo baš davno. Nisam ga pretukla, to je teža izraz ali sam se odbranila. Tokom jedne svirke prišao mi je čovek iz mraka i ja sam se uplašila. Onako unezverena morala sam da reagujem. Uzela sam torbu i torbom sam ga tukla. Zatim je on pobegao, nisam ni saznala ko je u pitanju. Prišao mi je u mraku i ja sam prosto morala da se branim - iskreno je odgovorila Tadićeva.

SLOBA PRIREDIO SUPRUZI IZNENAĐENJE Pevač je tokom nastupa uradio nešto neočekivano, A OVO JE POVOD (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading