Aleksandra Tadić otkriva da li joj je izgled pomogao u karijeri "VOLIM DA ISTIČEM SVOJE TELO"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Aleksandra Tadić nedavno je obradovala publiku novom pesmom. Atraktivna pevačica grmi od seksepila okružena muškarcima u provokativnom spotu za numeru „Ludo, ludo“, koja preti da postane veliki hit, a mnoge je zanimalo da li sebe smatra seks simbolom.

Aleksandra Tadić otkriva da li joj je izgled pomogao u karijeri

Foto: Printscreen/instagram

 

-To mi je nekako pretežak epitet „seks simbol“, ali volim da lepo izgledam i da ističem svoje telo. Mislim da sam zgodna i da lepo izgledam, i dok god budem takva to ću i isticati – rekla je Aleksandra u emisiji Grand magazin.

Pevačica je otkrila i koliko je njen izgled uticao na njenu pevačku karijeru:

-Fizički izgled mi je definitivno jako pomogao, i to u svakom smislu. U smislu traženosti. Prosto u ovom poslu mora da se lepo izgleda. Mora se biti i lep u mom poslu.

Aleksandra Tadić otkriva da li joj je izgled pomogao u karijeri

Foto: Printscreen/instagram

 

Pevačica još uvek pamte po kaveru „Zdravo živo“ koji je otpevala zajedno sa kolegom Nemanjom Đurđevićem tokom prošle godine, a sada je otkrila i kako je između njih dvoje došlo do muzičke saradnje:

-Jako se volimo i poštujemo i slučajno smo se odlučili za tu pesmu. Ispalo je fenomenalno i nije lošije od originala koju su izvodili „Medenjaci“, a želja nam je bila da vratimo tu pesmu u fokus. Sve je proteklo dobro sem što je meni jedno oko bilo manje a drugo veće jer sam bila totalno umorna, i mislim da se to vidi i u spotu – otkrila je Aleksandra.

Lara Čolić na Dan zaljubljenih u kuću DOVELA DEČKA Ovako je Čola reagovao "NE ZNAM KAKO ĆU SE IZBORITI SA TIM"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading