"ZNATE LI KOLIKO BOLI KADA JE RODITELJ SA DETETOM POTPUNO SAM?" Milica Dabović ogolila dušu, pa priznala : SVE BIH URADILA DRUGAČIJE
Printscreen

Dabovićka je priznala da su joj godine proletele, te da se mnogo davala u svemu, spomenula je i fotografisanje za "Onlyfans" od kojeg sada zarađuje.

"Razmišljam o godinama koje su proletele. Igrala sam košarku skoro 35 godina i glavni cilj mi je bio dovesti svoj tim do vrha, osvojiti planetu. Zaboravila sam na sebe. I kada bih se opet rodila, sve bih drugačije uradila, samo bih rodila Stefana. Znam da me mnogi osuđuju kada se slikam na način koji se ne uklapa u vrednosti porodica. Ja nikome nisam nanela štetu ni jednom svojom fotografijom, objavom... Mogu samo da je nanesem sebi. Gradim svoj mali svet, borim se svom snagom svoga srca. Borim se ne osuđujući ljude oko sebe, ne ismevajući ih, ne mrzeći", počela je Milica i dodala:

"Oduvek sam imala potrebu da se pravdam, da nisam kriva. Zbog mnogobrojnih kritika, psovki, osuda, često imam užasnu potrebu da opravdam sebe. Da ogolim dušu..."

"RODITELJI SU OTIŠLI U INOSTRANSTVO, OSTAVILI SU BRATA I MENE" Goca Lazarević iznela tužnu životnu priču: BILO JE SUROVO!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading