"NAJBOLJE DA SE SKINEŠ GOLA" Skandalozna fotka gole Milice Dabović ZGROZILA JAVNOST, šta se dešava sa bivšom košarkašicom?! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Bivša košarkašica Milica Dabović, koja prodaje svoje intimne fotografije na Only Fansu ne prestaje da šokira i na Instagramu. Skoro svakodnevno objavljuje golišave fotografije i na ovoj društvenoj mreži, koja nije predviđena za takvu vrstu sadržaja, što joj i korisnici iste često zameraju.

Milica je sada, golišava pozirala u zavodljivom trikou a sve je začudila poruka koju je napisala uz fotografiju.

- Ljubavi šta reče malopre? - napisala je Milica i označila nepoznatog muškarca, a očekivano dobila je i lavinu komentara na račun objave: "Nije ti ovo Only Fans", "malo si pomešala društvene mreže", "najbolje se skini skroz gola"...

Otkako je Milica Dabović otvorila profil na OnlyFansu na kom naplaćuje intimni sadržaj, o Milici Dabović se skoro svakodnevno priča a prati se i svaki njen potez. Redovno objavljuje golišave fotografije na društvenim mrežama, a komšije joj zameraju to.

Sa druge strane ima i onih koji kažu da je divna ljubazna i uvek se javi, kao i da se vidi da joj je sin Stefan centar sveta te da mu je veoma posvećena.

Printscreen

 

- Viđam je često, umišljeno stvorenje. Ne ume ni da se javi, da kaže dobar dan, samo projuri. Umislila je da je postala zvezda jer je otvorila onu gadost. Jeste zgodna i lepa, ali to joj nije trebalo. Od ponosa Srbije srozala se na prodavanje tela. Velika sramota! - kaže jedna komšinica iz zgrade gde živi Milica.

Saša Popović otkrio zbog KOGA je Marija ostala u žiriju Zvezdi Granda Dugo čuvana tajna isplivala na površinu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading