"ZAJEDNO BISMO ZAKOPALE LEŠ" Goca Božinovksa progovorila o višedecenijskom prijateljstvu sa Zlatom Petrović: BILA JE UZ MENE U NAJTEŽIM MOMENTIMA!
Alo

Pevačica Goca Božinovska kaže da bi bila spremna da ubije čoveka ako bi to od nje tražila drugarica i koleginica Zlata Petrović, s kojim neguje višedecenijsko prijateljstvo. Goca je ispričala kako je shvatila da joj je Zlata pravi prijatelj i kad se to desilo, te i da ona čuva sve njene tajne.

- Zlata i ja bismo ubile jedna za drugu. Ta žena je bila moj anđeo čuvar u vreme kad mi se ceo život raspadao. Kad sam ostala sama s decom, nisam znala kako ću sve da nosim na svojim plećima. Posle odlaska mog Zorana Šijana morala sam sve konce i konopce da držim, navikla sam s vremenom, a Zlata je uvek bila tu. Sad da ubijem čoveka, ona bi rekla: "Donesi leš kod mene, zajedno da ga sakrijemo ili zakopamo". Eto koliko se volimo - priča Goca, pa se osvrnula i na to kakva su iskustva tokom života njena drugarica i ona imale s muškarcima.

- Skoro su me pitali da li sam srećna i emotivno ispunjena. Muškarce su u mom životu zamenila deca i unuci. Više mi ništa ne treba. Pričala sam da se posle Šijana nikad više neću zaljubiti i to me je nekako i snašlo. Tako sam se uverila da su prave ljubavi retke, ali onako filmske i žestoke. Sad ništa u životu ne bih menjala. Udvarači mi nisu potrebni, treba mi mir, moja porodica i prijatelji. To je sad moj život, više se i ne busam da snimam sve i svašta, da se guram po estradi. Evo ovih mlađih sad, pa nek se dokazuju. Ja sam se dokazala i pokazala, sad hoću da ljuljam unučiće i budem baba za primer - kaže Goca i dodaje:

- Zlata je imala burniji život na tom polju od mene! Ona je znala s muškarcima, velika je zavodnica i nikad nije ostajala u odnosu koji joj ne prija. Uvek je tu bila iskrena i to cenim. Znala je šta je najbolje za nju, ali nikad nije bila sebična. Zato je sa svim bivšim partnerima kao drug i danas.

Živimo zajedno, al' svako ima svoj mir

Božinovska kaže da voli što ima veliku porodicu pod jednim krovom, ali da svako ima svoj mir je je kuća u Surčinu prostrana.

- Ćerka mi je sada u stanu, ja živim u prizemlju, a sin i snajka su na spratu. Svako ima svoj mir, ako im treba nešto, oni mene zovnu, ja sam uvek tu za njih, ali ne volim da sedim s njima jer oni imaju svoje teme. Šta ima da pričamo po ceo dan, opet je tu taj jaz između godina, ali ja sam moderna žena. U sve se nekako razumem. Sad imam nekako više vremena da se posvetim sebi, to nisam mogla u jeku karijere i dok sam čuvala decu. Negujem se, odmaram, družim se, a unučići me najviše podmlađuju - tvrdi Goca.

ZAVIRITE U DOM POZNATOG PEVAČA Bojan Lexington odlučio je da renovira stan, svaki detalj pažljivo je odabran (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading