Lepa Brena posvetila nikad emotivniju poruku suprugu "JEDNOM SMO DRUGOM DOM"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Širom sveta četrnaesti februar označava dan ljubavi, a regionalna folk diva Lepa Brena i njen suprug, bivši teniski as, Boba Živojinović, važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni.

Lepa Brena posvetila nikad emotivniju poruku suprugu

Printscreen

 

Folk diva već četiri decenije jedna je od najvećih balkanskih zvezda, a pored veoma uspešne karijere pevačica je izgradila i divnu porodicu i sačuvala brak koji traje trideset i jednu godinu.

Kako sama priznaje, brak Brene i Bobe imao je uspone i padove, ali je opstao zahvaljujući ogromnoj ljubavi, razmevanju, poštovanju…

Danas, na Dan zaljubljenih pevačica je na svom Instagram nalogu podelila fotografiju sa suprugom staru nekoliko decenija i pritom sa održala lekciju o ljubavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Ljubav je spoj brige, posvećenosti, znanja, odgovornosti, poštovanja i poverenja – započela je pevačica i dodala:

Kada su dve osobe svesne da ne mogu i ne treba da menjaju drugoga, ali da uvek mogu pomoći drugome da smogne snagu da napreduje i bude bolji, e tada se desi rast. Rast u dvoje, kao individua ali i kao para. Tada se desi da zavoliš drugu osobu onakvu kakva je, a prihvatiš sebe onakvim kakav si. Zaista je istina da je podrška u životu jako važna, da vas neko voli baš kakvi jeste. Istina je da ti sigurnost daje tvoje utočište.

Lepa Brena istakla je da joj je suprug utočište i neko pred kim nema tajni.

Boba i ja smo se upoznali pre 35 godina i sve to vreme jedno drugome smo dom, sigurno mesto na koje možemo doći onakvi kakvi smo i na kom nas niko ne preispituje. Ljubav je veća kada se deli, brinite jedni o drugima, verujte sebi da biste verovali i drugima, poštujte se i interesujte se jedni za druge. Svaki dan – poslala je pevačica snažnu poruku svojim pratiocima.

Posle smrti Rođe Raičevića ostale su nerazjašnjene misterije JEDAN DETALJ ISPRED NJEGOVOG STANA niko ne sme da POMERI

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading