DRAMA U DOMU LEPE BRENE Lepa Brena ne može više da izdrži, preduzela ŠOK MERE PROTIV SVOG SINA, detalji ostavljaju bez teksta!
PaparazzoLov

Kada je sredinom prošle godine napustio porodičnu kuću na Bežanijskoj kosi i uselio se u svoj stan u jednom od najelitnijih delova Beograda, za koji su, kako su mediji pisali, Živojinovići izdvojili više od 500.000 evra, sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića , Viktor, živi momačkim životom, te je pevačica bila prinuđena da postavi nova pravila ponašanja.

Ona nema ništa protiv toga da njeni sinovi budu samostalni i ako su odlučili da žive sami, onda o svemu treba da se brinu, pa i kada je reč o održavanju higijene i čišćenju stana.

Printscreen

 

- Pred Novu godinu Viktor se uselio u stan na 40. spratu luksuzne zgrade i stalno mu dolazi društvo, pravi žurke i luduje, a mama i tata ga više ne proveravaju. Iako je imao potpuni komfor na Bežaniji Viktor je ipak želeo da se osamostali i odvoji od roditelja. Međutim, odmah su nastali problemi. Kada je zamolio Brenu da mu pomogne oko čišćenja stana i pranja veša, ili da mu pošalje kućnu pomoćnicu koja bi mu čistila stan, reakcija majke ga je šokirala - ispričao je izvor i dodao:

- Nije očekivao da će Brena tako da se postavi. Rekla mu je otvoreno da ako želi da živi sam onda sve mora sam da radi, jer je i njegov otac Boba u tim godinama čistio svoj momački stan i nikada nije imao kućnu pomoćnicu. Brena neće da mu šalje pomoćnice jer smatra da on može sam 15 minuta dnevno da izdvoji da usisa i da gurne sudove u mašinu za pranje. Ako je kod nje imao sve i bio razmažen, sada mu to ne dozvoljava. Viktor se u početku bunio, ali onda je i on shvatio da je Brena u pravu, pa sada posle svake žurke zasuče rukave i sa drugaricama sredi stan za tili čas.

NIJE OČEKIVAO DA ĆE MU OVO PRIREDITI Željko Šašić VAN SEBE zbog ćerkinog izbora, NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI

Komentari (1)

Loading
Srba

08.02.2023 21:54

Ne mogu se sinovi kontrolisati do penzije.