ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE Ana Nikolić putuje u Austriju PRIPREME ZA KONCERT VRŠIĆE I NA POSEBNOJ KLINICI, a cena je paprena!
Miloš Nadaždin, Promo

Ana Nikolić rešila je da iskešira skoro 50.000 evra za detoksikaciju organizma na dve nedelje u jednu od najpoznatijih klinika u Austriji, ekskluzivno saznaje Alo!.

Pop zvezda koja je za novembar ove godine zakazala veliki solistički koncert u Štark areni shvatila je da ozbiljno mora da bude u formi kako bi izdržala naporne probe, ali kasnije i tročasovni koncert, pa su joj saradnici predložili da se na ovaj način potpuno resetuje.

Kako ekskluzivno saznajemo, program detoksikacije za koji se odlučila Ana izuzetno je intenzivan i pomaže pri regeneraciji i opuštanju celog tela.

ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE Ana Nikolić putuje u Austriju PRIPREME ZA KONCERT VRŠIĆE I NA POSEBNOJ KLINICI, a cena je paprena!

E stock Miloš Rafailović

 

- Ana je svesna da je čeka naporan period pred beogradski koncert, a s obzirom na to da će ovo biti pravi muzičko-vizuelni spektakl s velikim brojem plesača i da će imati zahtevnu koreografiju za šta je potrebna fizička spremnost, ona je rešila da maksimalno bude spremna - kaže izvor, i dodaje:

- Prijatelji i saradnici su joj predložili da poseti jednu od poznatih privatnih klinika u Austriji gde su boravile mnoge javne ličnosti iz Srbije, a koja se bavi detoksikacijom organizma. Radi se o mestu koje se nalazi u mirnom delu Klagenfurta s pogledom na jezero, a ceo program prilagođen je tako da nakon završenih tretmana i pregleda, osoba koja se podvrgne detoksikaciji organizma bude izuzetno fizički i mentalno spremna za sve životne izazove. Program je baziran na holističkim tretmanima, masažama, limfnim drenažama i konzumacijama prirodnih čajeva koji se specijalno spremaju za ovu kliniku.

Ani se izuzetno dopala cela priča, posebno kada su joj prosledili sajt klinike gde je videla kako to sve izgleda.

ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE Ana Nikolić putuje u Austriju PRIPREME ZA KONCERT VRŠIĆE I NA POSEBNOJ KLINICI, a cena je paprena!

Miloš Nadaždin, Promo

 

- Ana je perfekcionista i konformista. Voli da ugodi sebi i voli da joj bude lepo. Kada je pogledala fotografije klinike, shvatila je da bi tamo mogla da bude i mesec dana, a ne samo dve nedelje. Luksuzno opremljena vila na jezeru bio je dovoljan razlog da Nikolićeva zakaže boravak. S obzirom na to da je samo jedan dan košta oko 3.100 evra, ona će za dve nedelje izdvojiti blizu 50.000 rekao je izvor Alo!, i dodao da je pevačica bila oduševljena kada je videla jedan od tretmana u toj klinici.

- Pored limfinih drenaža i abdominalnih masaža, Ani se posebno dopala detoksikacija organizma koja se zove „umotavanje u cveće“. Naime, radi se o tretmanu gde ležite prekriveni slamom i odabranom vrstom cveća kako bi se organizam što pre oporavio i iz njega izvukli svi toksini. Našalila se sa prijateljima da će spavati na slamarici - rekao nam je izvor.

Iako ovo mesto nije nešto što bi obični ljudi sebi mogli da priušte, s obzirom na cenu dnevnog boravka, Nikolićeva je želela da drži u tajnosti celu priču, jer nikada nije bila od onih pevačica koje javno govore o tome koliko su šta platile. Međutim, mi smo ipak uspeli da saznamo njene planove.

Novi album najbolji u karijeri

Pop zvezda se uveliko sprema za put u Austriju, ali i radi na novim pesmama, i to sve pod dirigentskom palicom „Hajp produkcije“ koja stoji iza nje na čelu sa Sašom Mirkovićem.

Na Aninom novom albumu radi proverena ekipa muzičkih znalaca, a kako kažu oni koji su čuli pesme, ovo će biti njen najbolji album u dosadašnjoj karijeri. Nekoliko pesama za Anu radi i poznatih tekstopisac i kompozitor Filip Miletić.

Sin Dragane Mirković pohvalio se novim automobilom Marko provozao ševroleta od 100.000 € (FOTO)

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading