SMRŠALA U INAT BIVŠEM Ana: "Rasta mi je govorio da mogu da pevam samo u marketu, da ne ličim  ni na šta"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Ana Nikolić kaže da je smršala u inat bivšem mužu, Stefanu Đuriću Rasti, jer joj je govorio da debela može da peva samo u marketu! Pevačica je 2020. godine za četiri meseca smršala čak 35 kilograma, pa je sa 93 kilograma spala na 58!

Nikolićeva je bila očajna što ju je bivši suprug ponižavao zbog fizičkog izgleda.

- Bes i inat prema Rasti su me naterali da smršam! Rekao mi je da mogu da nastupam samo u marketu, jer izgledam kao kasirka iz "Maksija". Zbog toga sam u jednoj emisiji pozdravljala kasirke, protiv kojih nemam ništa - rekla je Nikolićeva u emisiji kod Snežane Dakić na Hajp TV i dodala da nije očekivala od njega da bude tako grub.

- Govorio mi je: "Vidi na šta ličiš!" Ženi koja mu je rodila dete! Umesto da mi bude podrška. Gazio me je, pa je još hteo i da me "utaba". E pa ne može!

SMRŠALA U INAT BIVŠEM Ana:

Printscreen

 

Ana kaže da posle jezivih trenutaka koje je doživela sa Rastom nikada više ne bi mogla da bude sa njim.

- Nas dvoje posle svega više ne možemo da budemo ljubavni par. Doživljavam ga kao daljeg rođaka sa sela. Možemo da budemo brat i sestra, ali muž i žena nikako! - ispričala je popularna pevačica i dodala da Stefan nije loš čovek, ali da nije za život udvoje.

- Dobar je kao prijatelj, otac, saradnik... Ima super energiju i hiperinteligentan je. Ali nije bio dobar muž.

Pre nego što je uvidela Rastino pravo lice, Nikolićeva se za njega udala 2016. godine. Ona kaže da su se venčali iz velike ljubavi, iz koje se pre pet godina rodila njihova ćerka Tara.

- Naše dete je željeno i voljeno. Kada smo bili na medenom mesecu u Meksiku, rekla sam mu: "Vidi dečko, ako do decembra ne ostanem trudna, idem na vantelesnu oplodnju!" To je bilo u septembru, a u novembru sam ostala u drugom stanju - rekla je Ana i dodala da je bila presrećna.

SMRŠALA U INAT BIVŠEM Ana:

Hype TV

 

- Govorili su mi da nema šanse da prirodnim putem zatrudnim, jer sam u tom momentu imala 36 godina. Ali uspela sam da pobedim medicinu!

Iako planira da podrži ćerku u svemu, Ana ipak ne bi volela da Tara krene njenim i Rastinim stopama.

- Talentovana je za muziku, ali ne bih volela da bude pevačica. Naš posao je fizički težak, iza nas je mnogo neprospavanih noći, spavanje po hotelima... Tako sam živela 25 godina, pa ne želim da moja ćerka prolazi kroz to.

GLUMICA OTKRILA DA JE BILA IZLOŽENA VRŠNJAČKOM NASILJU Mirka Vasiljević priznala šta je sve trpela od dece

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading