JOŠ MALO KARATA JE OSTALO U PRODAJI Miroslav Ilić priprema SPEKTAKL u Spensu!
Alo!/Aleksandar Nalbantjan

Nakon dva grandiozna koncerta povodom pedeset godina virtuozne karijere, velikan domaće muzičke scene, Miroslav Ilić u sinergiji sa Hype produkcijom najavljuje još jedan veliki koncert koji će se održati 4. marta 2023. godine od 20 časova u dvorani Spens u Novom Sadu.

Ulaznice su dostupne na Gigs Tix prodajnim mestima kao i onlajn na www.gigstix.com, a zbog ogromnog interesovanja ostalo je još jako malo karata u prodaji.

Davnih godina krenuo je na put „Slavuj iz Mrčajevaca“ i započeo svoju blistavu solističku karijeru 1972. godine. Na tom putu dobio je svoju ličnu kartu „Devojka iz grada“, a zatim i mnoštvo drugih hitova na koje retko ko ostaje ravnodušan: „Još te nešto čini izuzetnom“, „Vino točim a vino ne pijem“, „Nije život jedna žena“, „Božanstvena ženo“, „Voleo sam devojku iz grada“, „Pozdravi je pozdravi“ kao i mnogo druge.

Velikan narodne muzike, Miroslav Ilić, proslavio je svoj jubilej muzičke karijere u Štark Areni prošle godine i rado se prisetio svojih početaka i jedinog cilja koji je tada imao, a to je da ostane onaj isti kao na početk karijere.

Spektakularan koncert Miroslava Ilića, 4. marta 2023. godine od 20h u dvorani Spens u Novom Sadu biće prava muzička poslastica za ljubitelje narodne muzike koji će imati priliku da uživaju u brojnim pesmama koje se smatraju evergreen hitovima na našim prostorima.

"SAMO SAM SE MOLILA DA SI DOBRO" Poznata influenserka izgubila bebu, njene reči razaraju dušu: NEKOLIKO SATI NAS JE DELILO DO SREĆE

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading