"SAMO SAM SE MOLILA DA SI DOBRO" Poznata influenserka izgubila bebu, njene reči razaraju dušu: NEKOLIKO SATI NAS JE DELILO DO SREĆE
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Naime, Marija je izgubila tek rođenu bebu, a sada se emotivnim rečima oprostila od, kako je istakla, svog anđela, a njene reči slomile javnost.

- Anđele mali, od početka je sve bilo previše dobro da bi bilo istinito. Mali nemirko je ipak odlučio da je za neki bolji svet. Za početak svakome bih poželela trudnoću kakvu sam ja imala, pa čak i porođaj. Koliko god sam se trudila sve vreme mi je ovo bio najveći strah i samo sam se molila da si dobro. Da li je to instikt ili ne znam šta, ali danima sam osećala neki unutrašnji nemir i ubeđivala sebe da umišljam, ali nisam nažalost.

- Samo par sati nas je delilo od najveće srece. Iznenadio si nas letos, nismo to tada planirali, a onda si postao centar sveta. Desio si se u pravom trenutku i učinio me boljom, smirenijom, pre svega zrelijom i pokazao kako umem da volim. Toliko smo se svi radovali i samo odbrojavali dane.- Šalila sam se da mozeš da se zoveš i Milorad junior, da mi ništa nije bitno samo sto pre da se rodiš. Lagala bih kada bih rekla da mi trenutno "ko zna zasto je to dobro" nije samo uteha. Kažu mi da Bog uzima sebi anđele, a ja ceo život verujem da me upravo oni ćuvaju. Ti si od sada moj najveći čuvar lepi mo dečko (nije sto si moj, ali si najlepša beba koju sam videla). Uvek sam se divila ženama koje prolaze kroz ovo i mislila ja nikad ne bih mogla, ali zapravo sve smo mi jake i možemo sve da podnesemo. Vole te tvoji buciji i hvala ti sto si ulepšao ovih 9 meseci, a mi se vidimo jednog dana - piše u objavi Mandićeve.

EVO KAKO MILOŠ BIKOVIĆ PROSLAVLJA DAN ZALJUBLJENIH Njegova izabranica je prava srećnica (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading