VIŠE PUTA OTKAZIVAO SVADBU, KUPIO JOJ SAPUN ZA INTIMU SA NJEGOVIM LIKOM Ovo je ŽENA intrigantnog pevača grupe "Let 3" iz Hrvatske! (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Hrvatska je odabrala da ih na Evroviziji u Liverpulu predstavlja grupa "Let 3" sa pesmom "Mama ŠČ".

Njihov performans u okviru kog su na sceni bile i rakete izazvao je pravu buru u javnosti, a na društvenim mrežama ljudi su tražili čak i diskvalifikaciju benda sa Evrovizije.

"Let 3" poznat je po svojim bizarnim performansima, pa da su se na sceni skidali goli, ali i masturbirali.

Frontmen grupe "Let 3" Damir Martinović Mrle u javnosti često nosi ekscentrične kostime, a o svom privatnom životu retko priča.

Ipak zna se da je on u braku sa Ivankom Mazurkijević sa kojom ima ćerku Evu.

- Sve nesuglasice između mene i Mrleta nastaju kao posledica svakodnevnog života. Ne treba zaboraviti da smo se mi našli u zreloj fazi života. Ja sam bila stara cura, a on stari momak, što je strava kad su u pitanju kućne obaveze. Svako je imao svoj ritual i trebalo nam je neko vreme da se uskladimo. Radni dan Mrle provodi za kompjutorom, a ja s bežnicom i mikrofonom. Najčešće smo razapeti između dve lokacije. Jedna je njegova Rijeka, a druga moje Turopolje', rekla je jednom prilikom Ivanka za "24sata".

Inače, poznato je da je par u više navrata zakazivao, pa otkazivao svoju svadbu.

A sam Mrle šokirao je javnost kada je pre dve godine na svom Intagram profilu snimio video, u kom je predstavio "idealan poklon" za 8. mart. U pitanju je bio sapun sa njegovim likom, sa kojim bi, kako je naveo, žene trebalo da peru svoje intimne delove tela.

Nakon što je otpustila menadžera Rada Manojlović otkazala sve nastupe "NEMOGUĆE JE RADITI POD TIM USLOVIMA"

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading