Ovog puta se našla u ulozi FANA Marija Šerifović otišla na koncerte kolega sa strane scene "MOJ OMILJENI DIVNI, PATULJAK, KOVRDŽAVI"
Ataimages

Marija Šerifović važi za jednu od naših najcenjenijih pevačica i brojni su oni koji jedva čekaju da je slušaju uživo, kad god da im se za to ukaže prilika. Pored toga, ogroman broj fanova rado je prati i kao članicu žirija „Zvezda Granda".

U ovom talent-šouu, ona je i vredna mentorka mladim pevačima koji tek kreću put estrade, a koji su zasigurno i sami sada bili u prilici da vide - kako izgleda kada ona upoznaje svoje idole. Naime, Marija se nedavno vratila vlogovanju, pa je u par snimaka na svom Jutjub kanalu otkrila da je sama otišla u Las Vegas i najpre slušala Bruna Marsa uživo, a zatim i Adel.

- ...Trenutno se nalazim u Los Anđelesu. Tu sam već par dana, jer imam raznih privatnih obaveza i, sad hoću da vam ispričam jednu situaciju. Pre sada već dvadesetak dana, uđem na aplikaciju da vidim u krugu od 50 kilomenatara da li ima nešto interesantno od koncerata, predstava... Neki događaj, nešto. Videla sam par koncerata koji mi nisu bili previše interesantni i, hajde da vidim šta ima dalje. Ukucam Las Vegas! I, vidim, piše ovako, treći i četvrti februar u „Dolbi lajvu" nastupa moj omiljeni, divni, patuljak, kovrdžavi, Majkl Džekson novog doba... Bruno Mars - objašnjavala je Marija oduševljeno, pa dodala kako istih datuma nastupa i Adel.

Zatim, ispričala je koliko bilo teško pronaći karte, na izvesnim mestima u sali pogotovo, u tom periodu. Ipak, uspela je.

Mnogi nisu verovali da će ovaj LJUBAVNI PAR OPSTATI Nakon godinu dana i dalje sijaju kao na početku (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading