NIJE USPELA DA SE SUZDRŽI Marija prekinula intervju zbog takmičarke, pa uradila nešto neočekivano  (VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen

I ove subote učesnica „Zvezda Granda“ Ksenija Tanu iz Belorusije uspela je da stasom i talentom očara članove žirija i sa šest glasova se direktno plasira u naredni krug takmilenja.

Egzotičnom pojavom, ali i energičnim nastupom uspela je da celo vreme dok je nastup trajao zadrži pažnju publike koja ju je pozdravila gromoglasnim aplauzm, a u razgovoru za Grand portal takmičarka je podelila prve utiske nakon što je sišla sa bine i priznala da nije sasvim zadovoljna.

- Svaki put sa pomalo nezadovoljna zato što nije idealno kao što je žiri i sam rekao, ali ću nastasviti da radim na sebi – rekla je Tanu, a s obzirom da se u „Zvezde Granda“ prijavila kako bi joj mentorka bila Marija Šerifović zanimao nas je kako teče njihova saradnja.

- Odlično, ona je super mentor – rekla je kandidatkinja, na šta se u razgovor umešala i Marija koja je prekinula intervju kako bi zagrlila Kseniju i udelila par komplimenata.

 

 

Pored mentorke, Ksenijina velika podrška je porodca koji su veoma zadovoljni njenim javnim nastupima.

- Suprug i moja porodica su zaista zadovoljni, imam veliku podršku od njih. Oni mi daju bezuslovnu podršku, ali uvek može da bude bolje – istakla je ona za Grand.

Na pitanje da li je suprug ljubomoran, kandidatkinja je kratko odgovorila:

Ne znam, to morate njega da pitate. Mislim da me mnogo voli.

U odnosu na prethodni krug takmičenja, Ksenija je osetno napredovala kada je u pitanju učenje našeg jezka, a sama priznaje da je na tome vredno radila i mnogo vežbala.

 

GLUMICA OTKRILA DA JE BILA IZLOŽENA VRŠNJAČKOM NASILJU Mirka Vasiljević priznala šta je sve trpela od dece

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading