POTRESNE SCENE SA NEBOJŠINOG GROBA Danas se održava pomen čuvenom glumcu: DEDA LJUBI I GRLI UNUKU, TUGA (FOTO)
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Svi smo ga voleli i divili se njegovom glumačkom umeću, a na dan kada je osvanula vest da smo ostali bez njega, nema onog ko nije zaplakao.

Nebojša Glogovac počiva u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, gde su se danas okupili njegovi najbliži kako bi održali pomen.

Tužna scena je bila na groblju pored Glogovčevog groba, a vidno je da njegovi najmiliji ne mogu ni danas da se pomire sa tim da ga više nema, a među tužnim licima su se mogli videti mnogobrojni prijatelji pokojnog glumca, kao i Nebojšin otac i Nebojšina udovica Milica Šćepanović, tu je bio i njegov kum Vojin Ćetković i veliki broj prijatelja i kolega poput Branimira Benčine, Bojan Dimitrijević, Nikola Đuričko i glumica Milena Predić.

Nebojša Glogovac je preminuo u Beogradu u 48. godini, nakon borbe sa opakom bolešću.

Za Nebojšinu bolest saznalo se tek u januaru 2018. godine iako se glumac pre toga izvesno vreme borio sa njom. Agresivan kancer pluća brzo je matastazama napao i njegovu jetru zbog čega nije mogao da se operiše uprkos svim naporima lekara.

Već na prvom pregledu saznao je da je bolest u poodmakloj fazi. Ipak, želeo je da se bori. Pomoć je potražio od čuvene doktorke u Nemačkoj, gde se podvrgnuo detaljnim analizama koje traju pet dana. Međutim, već posle trećeg saznao je zastrašujuću vest - da neće uspeti da se izleči.

- Bolje da ova dva dana provedete s porodicom - rečeno mu je u Nemačkoj. Odmah se vratio u Srbiju kako bi poslednje trenutke bio sa suprugom i troje dece. Ipak, ni tada nije želeo da se tako lako preda, već se lavovski borio.

 

"JA DA DONIRAM NOVAC ZA TURSKU, JESTE LI OBOLELI" Sramna izjava Bake Praseta nakon zemljotresa u kojem je NASTRADALO 12.000 LJUDI

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading