anđelka
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Detalji iz njene intime od tada non-stop dospevaju do javnosti, dok ona i dalje dozirano plasira informacije iz privatnog života u medijima.

Anđelka Prpić je, malo pre nego što se saznalo za njenu vezu sa sadašnjim partnerom Markom, pričala kako joj je dečko lep, ali i kako joj u svakodnevom životu mnogo znači pomoć terapeuta.

- Prvi put kada sam otišla kod moje terapeutkinje Bojane, koja je sva dama, vrlo svedena, i gestikulacija i mimika, i tiho govori, ženstvena, sve, a prekoputa - žongler na jednociklu. Sve što pričam, a tiče se moje duboke intime, sve je vic do vica - kazala nam je tad glumica.

- Suza suzu stiže od smeha, ona žena kaže: "Šta vam je? Prvo se smirite", a ja ustajem skačem, đipam, pa mi kaže: "Povredićete se, šta je smešno?" - navela je bila sa osmehom na licu Prpićka.

- Mislim da nije ideja psihoterapije da bismo mi postali neko drugi, već da prosto te odbrambene mehanizme, kojih nismo ni svesni da ih palimo, da ih osvestimo. Ja nekada mogu i da odlučim da budem svesno opet ona sa tim modelima, ali sad sam makar svesna. Ne baš svega, ima tu posla o-ho-ho, ali sam svesna kada to kreće po automatizmu i kada uspem da savladam i kada nažalost ne uspem - ispričala je iskreno Anđelka.

Anđelka Prpić je u poodmakloj trudnoći, sa budućim suprugom Markom pojavila se nedavno prvi put u javnosti, a tom prilikom nisu se obazirali na poglede znatiželjnih.

NABADALA SAM JE SUROVO Indi konačno otkrila detalje tuče kojih nema na snimcima

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading