DEA ĐURĐEVIĆ OPERISANA Njen dečko se HITNO OGLASIO, evo u kakvom je stanju!
Printscreen

Voditeljka “Pinka”, Dea Đurđević, je četiri godine nakon strašne saobraćajne nesreće, morala ponovo da se podvrdgne novoj operaciji ruke, a Mladen Mijatović je sada otkrio kako se njegova izabranica oseća.

Zaštitno lice ružičaste televizije je danas imala još jednu operaciju, a vreme pred istu, provela je sa partnerom Mladenom Mijatovićem i majkom.

DEA ĐURĐEVIĆ OPERISANA Njen dečko se HITNO OGLASIO, evo u kakvom je stanju!

Printscreen

 

- I nakon četiri godine posle najveće životne borbe se smejemo. Uz smeh i porodicu se sve prebrodi. Već sutra me čeka novi izazov, nova operacija. I to će proći. Sigurna sam da će se moje zdravstveno stanje biti još bolje nakon ove intervencije i da ćemo se još više smejati. Svi mi zajedno. Verujte u sebe i budite hrabri. I radujte se svakom novom danu. Vidimo se uskoro. Budite mi bezbedni - poručila je Dea, koja je imala više od 20 operacija.

– Sve je prošlo kako treba i doktor je zadovoljan. Sutra već izlazi iz bolnice. Oglasiće se malo kasnije na Instagramu, pa će detaljno objasniti – rekao je kratko Mladen kada je operacija prošla.

Podsetimo, voditeljka “Jutarnjeg programa” na “Pinku”, Dea Đurđević, 2019. godine doživela je saobraćajku na Dedinju, tom prilikom imala je teško oštećenje ruke koju je otkinuo autobus kada je udario u nju.

POBEDILA JE U RIJALITIJU, OPTUŽILA GASTOZA DA JU JE TUKAO Pravila SKANDALE, odjednom NESTALA, a evo kako danas izgleda Zorica Dukić (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
lola

08.02.2023 18:56

mogao bi decko da se ozeni za promenu i da promeni status