PEVAČ BOLUJE OD CEREBRALNE PARALIZE Ceo život proveo je na štakama, a evo kako je odrastao: MORALI SMO DA DELIMO PARČE HLEBA
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Tokom godina je uspeo da zaštiti svoj privatni život od javnosti, te se malo informacija o njemu moglo otkriti, ali je pevač pre par godina obelodanio jedan deo života koji je rastužio javnost.

Naime, Srećko je svojevremeno u jednoj emisiji ispričao da je rođen kao zdrav dečak kome je nedugo nakon što je pohodao uspostavljena dijagnoza cerebralne paralize, a to je i razlog zašto je ceo život bio na štakama, a samim tim je ovu istinu krio od svih, te se ceo život borio sa poteškoćama koje donosi ovo neizlečivo oboljenje.

- Ja sam morao da krenem u školu u pola pet. Svi moji drugari počinju da šetaju devojke, a mene su svi gledali kao drugara. Nekad je bilo samo suvo parče hleba koje smo morali da delimo - rekao je Šušić u jednoj emisiji.

Youtube

 

Srećkova muzička karijera počela je davne 1992. godine.

On je tada bio zreo čovek, koji zna šta želi i koji je siguran u svoje kvalitete i sposobnosti. Izabrao je da se oproba u svetu narodne muzike, koja se u tom periodu vrlo rado slušala po kafanama i sličnim ugostiteljskim objektima.

Šušić je bio aktivan pevač sve do 2006. godine. Te godine je on naprasno prekinuo sve planirane projekte.

"KAJEM SE ŠTO SAM DECU POVELA NA MALDIVE" Voditeljka šokirala izjavom, otkrila zbog čega joj je preselo letovanje

 

Komentari (0)

Loading