"KAJEM SE ŠTO SAM DECU POVELA NA MALDIVE"  Voditeljka šokirala izjavom, otkrila zbog čega joj je preselo letovanje
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Sada je Jovana priznala da boravak na prelepim plažama Maldiva i nije baš odmor zbog troje maloletne dece koje je povela sa sobom.

– Ja sam roditelj koji mnogo vremena provodi sa svojom decom i ne žalim zbog toga. Međutim, sad se kajem što smo ih poveli. Ovo nam je drugi put da smo na Maldivima, prvi put sam rekla da mi ne pada na pamet da idemo bez dece, da ja osetim i iskusim tako nešto, a da ne oni to ne osete, ali posle sam rekla Bože, zdravlja, ako idemo sledeći put idemo bez njih. Ipak, ja sam donela odluku da ih i sad povedemo, ali to nije pametna odluka, prvenstveno je put kao put dugačak, ali to se prespava. Međutim, naša deca se više raduju bazenu nego okeanu, a ovo je nešto što se ne viđa svakodnevno, niti nam na tu na dohvat ruke. S te strane, čini mi se, naša deca ne znaju da poštuju ono što smo uradili za njih i žao mi je što smo ih poveli -ispričala je voditeljka i nastavila:

-Sledeći put ako budemo išli na neku daleku destinaciju, ići ćemo Saša i ja sami i to će biti prvo naše putovanje bez dece. Gde god da smo išli mi smo ih vodili i ne kajem se, ali sada mi je malo žao jer ne znaju da poštuju i cene gde su došli. Sledeći put ćemo ići da odmorimo, jer ovo je umor i nama treba odmor posle svakog putovanja. Tako da ću u ovom slučaju odmoriti kući uz pranje i peglanje.

Jovana je priznala da za razliku od mnogih majki čiji su muževi prezauzeti poslom, ona ima veliku pomoć od svog supruga, inače menadžera Saše Đurića.

-Saša je tata za poželeleti, on je meni od prvog deteta Sare toliko pomogao i učestvovao u svemu od presvlačenju, odgajanja i vaspitavanja dece. I sad na putovanju bude sa decom, a ja imam mojih pola sata, sat vremena da budem sama sa sobom, što ne bi svako uradio i sa te strane sam srećna i veoma zahvalna. I ovako javno mu hvala do neba – rekla je Jovana.

Podsetimo, pred kraj 2022. godine voditeljka se u emisiji uživo oprostila od gledalaca, nakon čega su joj kolege priredile iznenađenje koje ju je dovelo do suza.

"SRAMOTA ME JE, JOŠ JEDNOM SE IZVINJAVAM" Semira su okarakterisali kao SRBOMRSCA, a evo kako on to opravdava

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading