VELJKO RAŽNATOVIĆ OBJAVIO SNIMAK U KOM RAZGOVARA SA SVOJIM SINOM "ČIJA SI TI NAJVEĆA LJUBAV" Odgovor naslednika nasmejao sve
Foto: Printscreen/instagram

Maleni Željko Ražnatović, sin Vejka i Bogdane Ražnatović najmlađi je i svakako omiljeni član porodice. Bilo da se Cecin unuk prvenac nalazi kod bake i deke po mami, u kući u Titelu ili pak u vili u Ljutice Bogdana svi su presrećni kada im dođe i već unapred za dvoipogodišnjaka smišljaju igre, kupuju mu igračke i slatkiše, a vrlo često im i on sam poruči šta da mu pazare.

VELJKO RAŽNATOVIĆ OBJAVIO SNIMAK U KOM RAZGOVARA SA SVOJIM SINOM

Pritnscreen

 

Budući da je još uvek vrlo mali i da nečisto priča, glavna je atrakcija i povod za smeh, a osim činjenicom da je beskrajno šarmantan, duhovit i vrckav ponosni roditelji vole na društvenim mrežama da istaknu koliko im je mezimac pametan i napredan za svoje godine. 

 

 

Neretko ga snimaju dok ga nešto zapitkuju, a poslednji video koji je osvanuo na Veljkovom profilu raznežio je mnoge, pa i nasmejao. Ponosni tata pokušavao je od naslednika da izvuče informaciju da njega više voli te ga je pitao: "Jesi li ti tatina ljubav?! Na šta je mali Željko odgovorio da jeste. Sledeće ga je pitao da li je on i mamina ljubav i dvoipogodišnjak je odgovorio odrično, pa zatim dodao da ne kaže mami i zamolio ga da se sakriju od nje. Veljko je kroz smeh pristao da sačuva tajnu sina, ipak ponos je bio jači te je ceo razgovor podelio  sa pratiocima, kako bi i Bogdana videla.

Sin Vejka i Bogdane Ražnatović likom podseća na tatu, njegova je slika i prilika i karakterno, zbog čega se Cecin naslednik diči i stalno zadirkuje svoju izabranicu.

VANESA ŠOKČIĆ JE ŽARILA I PALILA ESTRADOM Njene pesme se i dan danas slušaju a dobila je i interesantan nadimak

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading