BRAČNI PROBLEMI Veljko tagovao Bogdanu pa javno priznao šta mu najviše smeta u zajedničkom životu "TO SU NJENE SMICALICE"
Printscreen

Od kada su Bogdana i Veljko Ražnatović stupili u vezu, a zatim i u brak neprestano su pod okom javnosti i svaki korak Cecinog sina i snajke pomno se prati. Njih dvoje već imaju sina Željka, a sad čekaju i drugog naslednika, kome će dati ime Krstan.

Iako ne vole da otkrivaju previše detalja iz privatnog života, Veljko se na svom Instagram profilu našalio s Bogdanom kada je podelio objavu koja se tiče muško-ženskih odnosa u kući.

BRAČNI PROBLEMI Veljko tagovao Bogdanu pa javno priznao šta mu najviše smeta u zajedničkom životu

Foto: Instagram/printscreen

 

Muž - osoba muškog pola koja ne zna gde stoje stvari u kući. Žena - osoba ženskog pola koja non-stop premešta stvari po kući i namerno, svesno stvara konfuziju da bi muž morao da joj se obrati za pomoć oko nalaženja stvari po kući, što čini da se oseća superiorno u odnosu na njega, iako je u pitanju podla smicalica“, podelio je Veljko na svom Instagram profilu i označio svoju dragu Bogdanu. 

VERENIK JOJ PUCAO U GLAVU, PA SEBI PRESUDIO Život popularne glumice nije bio lak, A SADA IVANA PROLAZI KROZ NAJTEŽI PERIOD

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading