NEMANJA GUDELJ POKAZAO KOLIKO VOLI ANASTASIJU Njihovi osmesi govore sve LJUBAV JAČA OD SVEGA
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Fudbaler Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović uživaju u ljubavi već neko vreme, a svoju vezu ne kriju od očiju javnosti.

Naime, Nemanja i Anastasija su nerazdvojni, te svaki slobodan trenutak provode zajedno, a sada je Gudelj podelio i njihovu zajedničku fotografiju.

Nasmejani, srećni i zagrljani pozirali su ispred kamere, a na njihovim licima se i te kako moglo videti koliko uživaju u ljubavi.

Pevačica je nosila kaput zelene boje, dok su torbica i kačket bili u roze boji, ali detalj koji je najbolje iznela jeste osmeh koji pokazuje koliko je trenutno srećna i zadovoljna.

ŠUŠKA SE... Pevač sakupljač donjeg veša

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Stockholm

05.02.2023 13:42

Oni mi nisu interesantni al uvek glasam za ljubav koja je i ovde ocigledna.Ali mi smeta sto vi forsirate ljubav u porodici Gudelj.Kakva ljubav?O kojoj vi ljubavi?Da se vole izmedju sebe ne bi imali takav odnos sa Anastasijom zbog Nemanje.

Aleksandra

05.02.2023 14:48

Ljubavi ko ljubavi,veza ko veza.Samo je bitnije sto je to Cecina cerka i Gudelj.Mozes misliti.Ako je iskrena ljubavi,onda OK,Ali Ako je samo da se pise o tome,onda je stvarmo glupo.Uvek Sam za iskrenu emociju.

Rade

05.02.2023 17:57

Teško onom ko uđe u tu nastranu porodicu🤮😂😇🤣