"GLEDAM GA KAO DALJEG ROĐAKA SA SELA" Ana Nikolić otkrila kakav odnos ima sa svojim bivšim suprugom
Foto: Privatna arhiva/Hype TV

Ljubav između pevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste, iako je počela filmski, nije dugo potrajala, a od tada Nikolićeva ne prestaje da iznosi prljav veš u javnosti.

Hype TV

 

Nedavno je Nikolićeva šokirala domaću javnost, kada je otkrila da njih dvoje nisu u dobrim odnosima, kao što su do sada tvrdili, a ako je sudeći po najnovijoj izjavi, izgleda da se strasti još nisu smirile.

Ana Nikolić, koja će 7. oktobra održati koncert u Štark Areni, gostovala je kod Snežane Dakić, gde je ponovo pričala o odnosu sa bivšim suprugom. Kada ju je Snežana upitala da li postoji mogućnost da dođe do pomirenja, Ana ne samo da je odrično odgovorila, nego je i rekla da Rastu gleda kao na " Rođaka sa sela".

- Šta bi to trebalo da se promeni kod tebe i kod Raste da bi ste vi ponovo bili ljubavni par - upitala ju je voditeljka.

- Ne možemo da budemo ljubavni par. Ja Rastu sada doživljavam kao , sad ispašće da vređam ali doživljavam ga kao rođaka sa sela, nego kao nekog daljeg rođaka. Imamo takav odnos, kao brat i sestra, ali muž i žena nikako.

OGLASIO SE BOBA ŽIVOJINOVIĆ I PROKOMENTARISAO SVOJE ZDRAVSTVENO STANJE, Ubacila se Brena i rekla " TO JE INTIMNA TEMA ZA NJEGA"

Komentari (0)

Loading