Katarina Grujić iz sve snage oplela po PROSTITUTKAMA "MNOGE SE PREDSTAVLJAJU KAO PEVAČICE A U STVARI SU..."
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Katarina Grujić otkako se udala za fudbalera Marka Gobeljića, spekuliše se da je postala druga osoba, a i jezik joj je postao oštriji. Ovoga puta, brutalno oplela po prostitutkama, te rekla da je nerviraju zato što se predstavljaju kao pevačice.

Kaća Grujić

Foto: privatna arhiva

 

Naime, Kaća je osula paljbu po devojkama koje se bave najstarijim zanatom, a muvaju se po estradi kao neke pevačice, pa priznala da je užasava "titula" žena fudbalera.

- Svuda postoje predrasude, pa i kod pevačica. Pogotovo u ovom mom zanimanju postoje osobe koje nisu pevačice, a predstavljaju se da jesu, a bave se na primer prostitucijom. Taj zanat uvek vole da mešaju s pevačkim - kaže Kaća i dodaje da nije jedna od onih koja se udala zbog para, već zbog prave ljubavi:

- Žene koje su se udale zbog novca i titula stavljaju se u isti koš s divnim, poštenim devojkama i ženama koje su se udale iz ljubavi. Ranije, dok sam bila mlađa i dok me je sve nerviralo, htela sam da se svađam, ali posle 12 godina u javnosti sam sazrela i ništa me ne tangira.

Nakon toga Grujićka je rekla da ona nema konkurenciju na estradi, te objasnila da je svaki pevač individua za sebe.

- Nemam konkurenciju zato što mislim da je svako unikatan na svoj način. Ne mogu ja da se poredim sa Prijovićkom, ne može ni ona sa mnom. Isto tako i s ostalim koleginicama, svaka je jedinstvena na svoj način. Ne ličim ni na koga - rekla je pevačica, pa priznala da sebe više ne vidi u rijaliti-formatima:

Katarina Grujić iz sve snage oplela po PROSTITUTKAMA

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ne postoji ugovor niti honorar na koji bih u ovom trenutku pristala i potpisala. Meni je učešće u rijalitiju mnogo pomoglo u smislu prepoznatljivosti i popularnosti i tada mi je sve trebalo. Danas mi ne treba.

Volela bih da rodim trojke

Kaća ne krije da uživa u ulozi majke, te kaže da jedva čeka da proširi porodicu:

- Volela bih da imamo još dvoje dece, a možda i blizance. Moj brat ih ima, tako da genetski postoji mogućnost da mi se to desi, mogu i trojke, zašto da ne. Ali tada bi Markovi i moji roditelji morali da priskaču u pomoć.

KOLUMNA MILIJA ČOLIĆA Znate li ko je Adi Šoše?

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading