HIPNOTISALA JE ČITAV MUŠKI ROD, FILIP ŽIVOJINOVIĆ JE HTEO DA JE ŽENI Odjednom je NESTALA, a evo kako danas izgleda Maja Mandžuka (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Neosporni talenat kao i izgled Maje Mandžuke nikoga nisu ostavili ravnodušnim, postala jedna od omiljenih TV zvezda i važila je za jednu najlepših devojka dvehiljaditih godina, međutim ona se na vrhuncu slave odlučila na krupan korak u životu i karijeri te spakovala kofere i uputila se u Ameriku. 

HIPNOTISALA JE ČITAV MUŠKI ROD, FILIP ŽIVOJINOVIĆ JE HTEO DA JE ŽENI Odjednom je NESTALA, a evo kako danas izgleda Maja Mandžuka (FOTO)

Foto: ATA Images

 

Maju duži vremenski period nismo imali prilike da vidimo na nekom javnom događaju, međutim sinoć je ona napravila izuzetak i doslovce sve oborila sa nogu.

Naime, proslava koju je upriličila voditeljka Marija Kilibarda kako bi predstavila kolekciju svog nakita bila je idealna prilika da ugledamo poznatu glumicu koja specifičnom prirodnom lepotom, šarmom i neodoljivim osmehom i dalje pleni.

Poput prave holivudske dive, ona je sve prisutne zadivila outfitom odlučivši se za crnu haljinu sa karnerima koja je u prvi plan istakla njene izvajane noge, dok su rukavi od čipke posebnu notu dali glamuroznom izdanju lepe glumice. Stajling je upotpunila sandalama sa kaiševima oko članka, crnom mini torbicom i bogatim nakitom, dok je kosu skupila u elegantnu punđu koja je u prvi plan istakla njeno lepo i negovano lice. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dlinavka

03.02.2023 23:07

Gde vidite lepotu ove žene,ili je ovaj što je ovo napisao dobio lepu novčanu nadoknadu za ovaj članak