Komšije Teodore Džehverović nemaju lepo mišljenje o njoj "PSUJE I VIČE KAO DA JE NA POLJANI"
Foto: Alo/Kristijana Ćaćić

Kako je Teodora Džehverović nekoliko puta bila u centru skandala, kada je izvela devojčicu da tverkuje na bini, kada je razbila telefon fanu, prekinula nastup da se svađa sa publikom, besnela zbog pitanja o bivšem dečku...

Komšije Teodore Džehverović nemaju lepo mišljenje o njoj

Kristijana Ćaćić

 

U to da ima “kratak fitilj" novinari su se uverili nekoliko puta kada je uslikaju na aerodromu, a ona šizi i beži po autoputu. Otkako je raskinula sa košarkašem, Teodora se preselila kod influenserke i sad žive zajedno.

-Ildom Radončić. Vidim da su obe popularne kod dece, slikaju se sa njima u kraju. Teodora nekada stane da im udovolji, nekada prođe kao da se ništa ne događa, potpuno ih ignoriše. Deluje bahato, ali je nisam upoznala lično da bih mogla da sudim - rekla je jedna komšinica.

- Za Ildu kažu da je fina i mirna, studira medicinu. Ne znam kako su se našle tako različite, kaže Vera, koja je sedela na klupicama ispred zgrade. Međutim, nekoliko tinejdžerki na obližnjem igralištu su oduševljeni pevačicom.

Komšije Teodore Džehverović nemaju lepo mišljenje o njoj

Instagram

 

- Ona je nama top, super je uvek obučena i dobre su joj pesme. Nama drugarice često dolaze da ovde sedimo kako bismo je videle. Ildu smo zapratile tek kada je počela da se druži sa Teom. Slikale smo se nekoliko puta sa njom. Jeste ponekad mrzovoljna, naročito ako nije sređena pa ne želi da se slika, ali dobro. Mi joj to ne zameramo, njen karakter je takav zlovoljan - kaže Dijana.

- Moji roditelji me kritikuju što slušam njenu muziku, ali ja volim čitavu tu scenu novu. Nju više jer mi je komšinica, ali vidim da je stariji nešto hejtuju - dodala je Anastasija.

To potvrđuje i jedan gospodin u kafiću, doktor u penziji.

- Znam ko je ona, ali ne znam kakvu muziku izvodi. Znam da je poznata i popularna. Džaba sve to, ona je nevaspitana. Sreo sam je nekoliko puta ovde u kafiću, bučna je, ponaša se kao da je sama. Psuje i viče kao da je na poljani. Danas je lako biti poznat, ali je teško biti vaspitan.

Nakon raskida od košarkaša Nina, Teodora o razlozima rastanka nije pričala, a na pitanje o njemu se breca.

- On je delovao kao pristojan momak, kaže komšinica.

VANDALIZAM Nemanja Velikić otrkio ko mu je razlupao automobil!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading