VANDALIZAM Nemanja Velikić otrkio ko mu je razlupao automobil!
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

U centru srpske prestonice, pre dva dana, Nemanji Velikiću neko je razlupao automobil.

VANDALIZAM Nemanja Velikić otrkio ko mu je razlupao automobil!

Foto: Ataimages

 

Polomljenu šoferšajbnu voditelj Televizije Pink fotografisao je i objavio na Instagram stori, apelujući na pripadnike unutrašnjih poslova da otkriju počinioca. Iako još uvek nije saznao ko stoji iza ovog vandalskog čina, Velikić je za Alo! izneo svoje sumnje.

VANDALIZAM Nemanja Velikić otrkio ko mu je razlupao automobil!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Pretpostavljam da me je neko prepoznao kada sam napuštao automobil na svega četiri minuta! Izašao sam samo da iz jedne prodavnice uzmem kesu koja je unapred bila pripremljena i čekala me. Kada sam izašao, zatekao sam stravičan prizor, ali nijednog očevica - rekao je Nemanja, i dodao:

- Nemam neprijatelje i ne sumnjam ni na koga. Postoje samo dve mogućnosti, da sam nekome iritantan jer radim na televiziji, ili da je posredi neki psihopata kome se moj auto samo našao na putu ili mu se nije svideo. Ja stalno napominjem da mi koji radimo javni posao, zbog čega smo javne ličnosti, nismo javna dobra. Strašno je sa čime se sve moje kolege i ja suočavamo, bilo na društvenim mrežama ili ovako javno. Danas svakome ko ne deli tvoje mišljenje, ne zastupa tvoje stavove, pa makar i političke, ili mu jednostavno nisi simpatičan, može pasti na pamet da ti uradi ovakvu stvar - kaže Nemanja za Alo!.

U toku jučerašnjeg dana, kako kaže, zamenio je šoferku, ali muje i dalje gorak ukus u ustima.

- Šteta se nadomesti, pare se zarade, ali idiotizam je neizlečiv - kaže on.

DOMA ANE IVANOVIĆ U ovom luksuzu živi slavna teniserka "DALEKO OD ZAGAĐENIH GRADOVA" (FOTO)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading