OGLASIO SE BOBA ŽIVOJINOVIĆ I PROKOMENTARISAO SVOJE ZDRAVSTVENO STANJE, Ubacila se Brena i rekla " TO JE INTIMNA TEMA ZA NJEGA"
Foto: Printscreen/instagram

U poslednje vreme konstantno se priča o navodnom narušenom zdravlju Bobe Živojinovića, a sve zbog prekomerne težine. 

OGLASIO SE BOBA ŽIVOJINOVIĆ I PROKOMENTARISAO SVOJE ZDRAVSTVENO STANJE, Ubacila se Brena i rekla

Alo

 

Prvi put suprug Lepe Brene oglasio se da kaže kako se oseća, šta je prava istina i priznao da je svestan da treba da smrša, ali da nije reč ni o čemu što bi ga životno ugrozilo.

- Piše se o tome, ali ne obraćam pažnju. Znate kako, radim maltene po 20 sati dnevno na dan, za sada sam, hvala Bogu, dobro. Rezultati pokazuju dobre parametre. Da imam višak kilograma, to je tačno, ali nekako ih nosim - istakao je uz osmeh Živojinović.

Na sve ovo, imala je šta da kaže i Brena koja ga najbolje poznaje, te otkrila i nešto o karakteru svog supruga. 

- Bobino zdravstveno stanje je toliko intimna tema da ja to ne volim da delim sa javnošću. On kad nešto odluči, to će i uraditi. Za sve ljude koji se bore sa kilogramima važi isto - ne možemo mi da ih nateramo, već treba da im pomognemo da sami dođu do toga da reše taj problem. Zato verujem da, kad Boba bude hteo da to reši, on će to uraditi, jer je dosad u životu ostvario sve što je naumio. Nadam se da će i ovo - ispričala je pevačica, koja je ranije izjavila da nikad nije želela da zavisi od rada supruga.

Inače, bračni par je nedavno pokrenuo privatni biznis, zbog čega su, verovatno, još više u obavezama. Poznato je da često i putuju, kao i da je Boba gurman, pa na brojnim egzotičnim destinacijama isprobava razne spcijalitete, ali je i sjajan kuvar.

DRAGANA MIRKOVIĆ PROŠETALA STAZOM SLAVNIH, Pevačicu čeka velika turneja u Americi a za to vreme društvo joj pravu prijatelj Žan Klod Van Dam

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Jelisaveta

03.02.2023 00:20

Boba ce da odluci da ide na dijetu kad mu se desi nesto ruzno pa se prepadne. Zbog toga, Breno ne daj mu da se prezderava.