FANOVI U NEVERICI Edita na stubu srama jer je uporedila tuču sa sestrom sa fizičkim okršajem princa Vilijama i Harija
Foto: Alo/Printscreen

Sestre Edita i Indi Aradinović žestoko su se potukle, a snimak tuče dospeo je i do javnosti.

Naime, njih dve su se gurale, čupale i udarale, dok ih je nepoznati mladić razdvajao, a onda je čitavu gongulu uspela da smiri njihova majka, koja je jednu ćerku poslala u kuću, a drugu u kola, dok se ne smire.

Obe sestre nakon incidenta su se oglasile, a nasilje koje se dogodilo pokušale su da relativiziju, time što se ono dešava u mnogim porodicama, te da njihova nije ništa drugačija. Takođe, Edita je navodila da na tuču koju je imala sa sestrom niko ne bi obratio pažnju da njih dve nisu javne ličnosti, svesno ili nesvesno zanemarivši činjenicu da je nasilje pre svega nedopustiva kategorija.

FANOVI U NEVERICI Edita na stubu srama jer je uporedila tuču sa sestrom sa fizičkim okršajem princa Vilijama i Harija

Foto: Alo ilustracija

 

Vrhunac pravdanja Edite Aradinović desio se kada je uz svoj "ekspoze" o incidentu stavila isečak iz novina o fizičkom okršaju princa Vilijama sa bratom princom Harijem, jer valjda ako se i prinčevi poguraju zbog nesuglasica, u redu je i da se ona pobije sa sestrom.

Ovaj njen potez privukao je pažnju korisnika društvenih mrežam, koji su šokirano komentarisali pevačicu.

- Evo Edita na Instagramu nešto kao objašnjava, ali i ne objašnjava kako se potukla sa Indi i onda na sve to stavi vest o tuči Harija i Vilijama. Ma kraljevska porodico, ti ste...

- Indi je Vilijam, Edita je Hari buntovnik, a Gagi Đogani princ Filip. Vilijam je gurnuo Harija i to je bilo to u četiri zida. Mada sumnjam da se incident uopšte desio. Vilijam mi deluje kao neko ko bi samo rekao"gospode bože" i napustio prostoriju - pisali su ljudi na Instagramu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading