ALO! PAPARAZZO Rasta s devojkom uhvaćen na egzotičnoj destinaciji ONA SE LJUTI NA NJEGA DOK ON RADI OVO (FOTO)
Printscreen

Ako negde važi ona narodna, koja je u savremenom svetu modifikovana u „Ima se, može se, ribice lože se“, onda je to među predstavnicima estrade i šou-biznisa.

Na spisku onih koji troškare mukom zarađeni novac kojim kupuju leto usred zime se našao i reper turbulentnog života Stefan Đurić Rasta.

Sa svojom devojkom, mladom glumicom u usponu Marijom Balaban, Rasta je tokom januara bio na odmoru na Tajlandu. Par je uživao na egzotičnoj destinaciji, a izvor za Alo! otkriva detalje ovog romantičnog putovanja.

ALO! PAPARAZZO Rasta s devojkom uhvaćen na egzotičnoj destinaciji ONA SE LJUTI NA NJEGA DOK ON RADI OVO (FOTO)

Foto:ALO!

 

- Rasta i Marija izbegavaju da se pojavljuju u javnosti u Srbiji, ali rado putuju po inostranstvu gde repera ne mogu tako lako da prepoznaju i uslikaju fotoreporteri. Svaki slobodan trenutak koji mogu da provedu zajedno provode tako što putuju širom planete - počinje izvor i dodaje:

- Nedavno su se vratili sa Tajlanda gde su uživali, što bi rekao naš narod, za sve pare. Na ovu destinaciju otišli su sami kako bi se posvetili jedno drugom i odmorili se pred nastupajući period koji ih očekuje. Rastu rad u studiju, a Mariju nastavak studija glume u Austriji. Nisi bili u hotelu, već su za sebe iznajmili raskošnu vilu sa privatnim bazenom, gde im je posluga svakodnevno donosila obroke na noge.

ALO! PAPARAZZO Rasta s devojkom uhvaćen na egzotičnoj destinaciji ONA SE LJUTI NA NJEGA DOK ON RADI OVO (FOTO)

Foto:ALO!

 

Ova saznanja dodatno potkrepljuju i naše paparaco fotografije na kojima su Rasta i Marija na plaži, ali u ne baš ljubavnom raspoloženju. Iako su oko sebe imali raskoš, lepo vreme, sunce i more, par na fotografijama deluje prilično nezadovoljno i usred jedne ljubavne rasprave. Dok je Balabanova vidno neraspoložena, besna i gleda u daljinu, Rastin stav koji stoji i gotovo ponizno gleda u nju odaje utisak da se reper zbog nečega pravdao svojoj mlađoj devojci koja je ostala dosledna sebi pa ga nije ni pogledala.

Kako su na svojim Instagram profilima objavili i da su se vratili sa odmora, nama ostaje samo da zaključimo da je ovo bila kratka i mala svađa koju je par uspešno uspeo da prebrodi.

Marija voli Taru

Romansa Marije Balaban i Stefana Đurića Raste otpočela je tokom reperovog izdržavanja kazne kućnog pritvora zbog poveće količine marihuane koja je pronađena u njegovom domu. U jednom od intervjua Stefan je otkrio detalje odnosa njegove izabranice i male Tare, ćerkice koju je dobio braku sa pevačicom Anom Nikolić.

- Super se slažu, to mi je isto jedna od bitnijih stvari s obzirom na to da se sam bavim detetom i nemam bebisiterku. U tim situacijama mi je bitno da je tu Marija. Tara je navikla da i sa svojom majkom funkcioniše kao sa Marijom. Ona voli lepe žene. To je nešto što joj upadne u oči - ispričao je u septembru prošle godine Đurić u jednom intervjuu.

VERENIK JOJ PUCAO U GLAVU, PA SEBI PRESUDIO Život popularne glumice nije bio lak, A SADA IVANA PROLAZI KROZ NAJTEŽI PERIOD

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading