RASTA OTPUTOVAO SA DEVOJKOM NA EGZOTIČNU DESTINACIJU Reper otkrio da je okrenuo novi list, pa poručio: MNOGIMA SE TO NEČE SVIDETI
Alo

Rasta se sada oglasio na svom Instagram profilu i priznao da okreće novi list u ovoj godini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STEFAN (@stefanrasta)

- Mnogo mi se stvari izdešavalo u predhodne dve godine, mnogo lepih i ružnih, ali svakako vrednih. Za nauk. Školu. Za budućnost. Posle dugo vremena sam na “punjenju baterija” ili ti na “jedno mesečnoj meditaciji”. Mnogo sam toga spoznao, shvatio i nekima (mnogima) se to neće sviđati, za mnoge okrećemo novi list u novoj godini, svatiće kad se vratim. Ali vi i ja, mi se vraćamo jači nego ikad. Uskoro film, album, turneja. Život je lep. Bog je najveci! Volim vas - napisao je Rasta.

Podsetimo, Marija Balaban je sa 15 godina napustila svoju rodnu zemlju i otišla u Austriju da studira glumu. Marija trenutno studira na univerzitetu "Vienna's English Theatre Academy", pa je shodno tome pozorište njena druga kuća. Pored glume, ona je popularna i na Tiktok-u gde ima skoro 70 hiljada pratilaca, kojima na šaljiv način prikazuje ponašanje jedne balkanske mame.

RASTA OTPUTOVAO SA DEVOJKOM NA EGZOTIČNU DESTINACIJU Reper otkrio da je okrenuo novi list, pa poručio: MNOGIMA SE TO NEČE SVIDETI

Instagram

 

Romansa Balabanove i Stefana Đurića Raste otpočela je tokom reperovog izdržavanja kazne kućnog pritvora zbog poveće količine marihuane koja je pronađena u njegovom domu. U jednom od intervjua Stefan je otkrio detalje odnosa njegove izabranice i male Tare, ćerkice koju je dobio u kratkotrajnom braku sa pevačicom Anom Nikolić.

- Super se slažu, to mi je isto jedna od bitnijih stvari s obzirom na to da se sam bavim detetom i nemam bejbisiterku. U tim nekim situacijama mi je bitno da je tu Marija. Tara je navikla i sa svojom majkom da funkcioniše kao sa Marijom. Ona voli lepe žene. To je nešto što joj upadne u oči. Ona uvek prvo gleda nokte, kosu i sve ostalo. To joj je svakog momenta bitno bez obzira što ima pet godina - ispričao je u septembru tekuće godine Đurić za "Blic".

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading