UPUTILA JAVNO IZVINJENJE Edita progovorila o uvredama na nacionalnoj osnovi, pa detaljno opisala kroz šta prolazi
Foto: Alo/Printscreen

Nakon što je osvanuo osvanuo snimak fizičkog obračuna Edite Aradinović sa sestrom Indirom Aradinović Indi,  usledio je šok kada je Edita šaljivim komentarima prokomentarisala ovaj slučaj, a zatim i poručila da je to posve normalna stvar koja se dešava u mnogim porodicama.

- Tužno mi je što od ovog pravi foru i zezanje i normalizuje bilo kakvo nasilje - napisao je jedan influenser na društvenim mrežama, a kako je ovakvih prozivki bilo u velikom broju, Aradinovićeva se ponovo oglasila na svojim društvenim mrežama.

- Ko još želi ovakvu vrstu publiciteta? Zar sam se godinama borila za ovo? Ovo su moji najbolji rezultati? Ne. Niko ne želi ovakvu vrstu pažnje, nisam se borila za ovo, i ovo definitivno nisu moji najiboli dani. Ne mogu da vratim vreme, jer da mogu sigurno bih izbegla ovaj vid rešavanja porodičnih problema i ulaženja u još dublje - napisala je pevačica na Instagramu.

UPUTILA JAVNO IZVINJENJE Edita progovorila o uvredama na nacionalnoj osnovi, pa detaljno opisala kroz šta prolazi

Foto: Printscreen/instagram

 

- Evo dragi moji, ovo je savršen školski primer kako izgleda kada problem koji vas tišti godinama rešavate ignorisanjem, ćutnjom, potiskivanjem. Žao mi je, najiskrenije mi je žao. Nijedna ni druga nismo želele da dođe do ovoga, a pogotovo ne do očiju javnosti. Sada imate i osnova materijala da pljujete i vršite razne vrste analiza.

 Onaj ko me zna, zna da iza temperamentne Edite stoji jedna Edita koja voli svim srcem, koja nesebično daje, oprašta, i razume. Sama sam kriva za svoje postupke, ali da vam kažem nešto. Bilo je i gore, i teže, pa sam ustajala, i pobeđivala, samu sebe. Ne vidim razlog da i sada tako ne uradim - dodala je Edita.

- Bila sam svesna da će neko snimiti i izbaciti, i živa nisam bila dok se to nije desilo, sada nema nazad, već samo napred. Ovim pismom obraćam se i izvinjavam prvo sebi, pa onda i vama. Što ste to morali da gledate, opservirate i upijate. Ovim pismom obraćam se ljudima koji me vole, i prate, a i onima u kojima takođe kao i u meni kulja, koji možda iz sopstvenih okova stavljaju isti drugima.

- Mene vaše uvrede na nacionalnoj osnovi, niti bilo kojoj drugoj ne vređaju. Ja sam sebi bila najveći neprijatelj, i sama sebe najniže vređala, i nema gore od toga. I samo bih zamolila običan narod koii ne razume, a ima želju da prokomentariše situaciju, molim vas, preklinjem vas, ne budite gordi jer iz iskustva vam kažem, desiće vam se ono čega ste se naiviše plašili, ali zasigurno, i to je super i posmatrajte na to kao na opomenu, ili zarez života koji vam govori "usporite", ne donosite prerano zaključke! - istakla je Aradinovićeva.

- Vrati se kao bumerang! Uživajte u životu, lepoti pa i sra... koja vas zadese, jer to je jednostavno život. Ne znate ničiju priču, boli, dešavanja. Verujte, da postoji dugme sa "da i ne" koje mogu da izaberem pre bilo koje vanredne situacije, situacija takvih ne bi ni bilo. Nisam ponosna na ovaj postupak, nisam ponosna jer godinama ginem i radim na sebi, da otključam sebe, i budem bolji primer, prijateljima, saradnicima, budućoj porodici, ali zbog vaših komentara na nacionalnoj osnovi, i samog generalizovanja i donošenja zaključka samo iz dosade, mrznje, gneva, antipatije (koja je dozvoljena i ona je u redu, razumem je i ne mogu i ne želim se svakom dopadati) sam odlučila da se našalim i teškog srca pretvorim ovo u šalu koliko je to moguće.

UPUTILA JAVNO IZVINJENJE Edita progovorila o uvredama na nacionalnoj osnovi, pa detaljno opisala kroz šta prolazi

Printscreen

 

- Pošto ni to ne valja, i tu ste našli zamerku, sledeći korak je ovo pismo. Trenutno mi se život raspada, jako loše podnosim sve ovo i još mnogo toga, žao mi je, žao mi je svega, žao mi je moje mame najviše. Ja sam ta kojoj je okidač pukao, i koja nije imala dovoljno savesti i kontrole da se zaustavi - poručila je pevačica.

- Ja sam ta koja ovo sebi nije smela da dopusti, jer sam sve od svoje 17. godine sve sama stekla, bez ičije moći, veze, para, ama baš ničije. I ponosna sam jer volim ono što radim, i radim ono što volim! Ovo nije način da me ima u novinama a ni u vašim ustima! Neću, i ne planiram da od ovoga pravim medijsku priču, zato ću ovaj tekst ostaviti ovde za sve oči uprte u mene.

- I verujte, niste ni svesni šta sve postoji na ovom svetu, koliko loše ukorenjeni, neiskreni, podli i naopaki odnosi, a nas je maika hvala Bogu od malena učila pravim vrednostima. Možda jednog dana čujete moju životnu priču, pa sklopite kockice, pa vam možda i pomogne i doprinese da razumete nekog, ili sebe - napisala je Edita, pa dodala: 

- Još nešto. Ne želim da bilo ko bira strane pošto mi stižu poruke "ko je pobedio" itd., nije važno ko je u pravu, a ko u krivu. Biću iskrena, kroz jako težak period prolazim već neko vreme, i zato vas molim za razumevanje, a ko i pored toga odluči da me satanizuje ostavljam mu i tu čast, jer i za to moraš imati hrabrosti. Sve će ovo proći. Hvala Vam, voli vas Edita - završila je pevačica. 

 

OTKRIVENO ŠTA JE PRETHODILO SMRTI NEDE ARNERIĆ Glumicu je brat pronašao u stravičnom stanju, tragični detalji koji lede krv u venama

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading