"TUŽNO JE ŠTO NORMALIZUJE NASILJE" Poznati influenser opleo po Editi Aradinović nakon što je tukla sestru nasred ulice. OD OVOGA PRAVI FORU
Alo/ Nikola Todorović

Sestre Aradinović ovakvim ponašanjem prekršile su Zakon o javnom redu i miru. Za ovo delo - vređanje drugog i vršenje nasilja nad drugim licem postoji novčana kazna od 20.000 do 100.000 dinara ili kazna zatvora od 10 do 30 dana.

- Ko izazivanjem tuče ili učestvovanjem u njoj narušava javni red i mir - kazniće se novčanom kaznom od 50.000 do 150.000 dinara ili kaznom zatvora od 30 do 60 dana - stoji u Zakonu o javnom redu i miru.

Edita Aradinović se nakon incidenta sa sestrom oglasila na svom Instagramu.

- Braćo i sestre. Drugari i drugarice, dušmani, vi pogotovo. Sve je u najboljem redu. Vi najbolje znate kako porodice funkcionišu i ne funkcionišu. Smarate ako mislite da ćemo ona ili ja davati neke izjave i baviti se ovom glupošću. Možda se do tad opet pobijem, al valjano, pošto smo ovde kao dve pijanice ispred super marketa. Bilo kako bilo ni ja ne dam na nju, ni ona na mene. Šta je po sredi za to stvarno treba da vas boli patka. Uživajte, volim vas - napisala je pevačica, da bi danas istakla da joj je žao zbog haosa koji se dogodio.

Nasilje je naljutilo poznatog crnogorskog influensera Raduna Bakića, koji je na Instagram profilu opleo po Aradinovićevoj. Bakić je bio šokiran da je pevačica, kako on kaže, isprva pokušala da opravda nasilje i prikaže ga kao sastavni deo života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RADUN BAKIĆ (@redzumen)

- Tužno mi je što od ovog pravi foru i zezanje i normalizuje bilo kakvo nasilje - napisao je Radun na Instagramu.

Foto: Printscreen/instagram

 

"IMALA JE OCA OTKAKO JE RAŠA UŠAO U NAŠ ŽIVOT" Goca Tržan otkrila bolne detalje iz privatnog života: EVO U KAKVIM SU ODNOSIMA ĆERKA LENA I IVAN MARINKOVIĆ

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading