"IMA ZABRANU PRILASKA, SLUČAJ JE NA SUDU" Uki Q progovorila o brutalnom nasilju koje je njena sestra pretrpela od muža: IDE KOD PSIHOLOGA!
Printscreen

Uki je naširoko govorila o ovom slučaju na svom Instagram profilu, ali i u medijima. 

- Bolje je, ali se to i dalje sve razvlači po sudu. On za sada ima zabranu prilaska. Sve se nalazi na sudu- započinje Uki za Blic.

Kako kaže, nakon svega Sara je potražila stručnu pomoć kako bi što pre prebrodila period koji je iza nje.

- Jeste, bila je kod psihologa. Idemo polako, stepenik po stepenik. Iznenadila sam se iskreno koliko smo podrške dobili od fanova i generalno ljudi koji me prate. Očekivala sam, ali ne baš toliko. Ja nisam svesna svega toga, većinu vremena.

Ističe da ovo nije uticalo da počne da strepi od jačeg pola.

- Ne plašim se muškaraca, jer se ja družim sa normalnim muškarcima. Malo me jeste drmnulo i probudilo- kaže Una koja se nedavno našla na istom događaju kao i njen bivši dečko Sergej Pajić.

Printscreen

 

- Nisam ga videla, ali javila bih mu se naravno. Prijateljstvo posle ljubavi zavisi kako se završilo- završava Uki Q za “Blic”.

Podsetimo, tiktokerka Una Kabrlar, poznatija kao Uki Q, objavila je krajem prošle godine stravične slike nasilja koje je pretrpela njena sestra Sara Hadžić koju je pretukao suprug Damjan Hadžić. Una je putem društvenih mreža navela ida je njena sestra bebu od 2 meseca pronašla s modricama. Sestra Uki Q završila je u bolnici zbog teških povreda.

- Lake telesne povrede: gubljenje svesti, jedva diše i dalje, lobanja joj je komplet izdeformisana od silnih čvoruga, popucali kapilari po licu i beonjači, otok, o vratu da ne pričam. Uživo sve mnogo strašnije i jezivije izgleda, ne može da se dočara preko video ili foto zapisa jer kamera guta boju - napisala je Una na Instagramu i dodala:

- Inače da naglasim da je Sara kao dete pre nekoliko godina imala dva ozbiljnija potresa mozga i frakturu lobanje, gde je prilikom jednog izgubila vid na nekoliko sati i strogo joj je naglašeno da ne sme da povređuje glavu. On je to znao.

SKINULA SE U TERETANI Vreli kadrovi Stanije Dobrojević, SPUSTILA HELANKE I PODIGLA MAJICU, fanovi oduševljeni (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading