PRETUČENA SESTRA JUTJUBERKE UKI Q STIGLA HITNO U POLICIJU: Bićete ZGROŽENI kada saznate šta joj je sada uradio bivši muž!
Foto: Alo/ilustracija

Sara H., sestra tiktokerke Une Kablar poznate kao Uki Q, danas je sa advokatom, a u pratnji majke i rođake, stigla u policiju na razgovor.

Ona je u petak dobila poziv da dođe na razgovor u jednu beogradsku policijsku stanicu zbog prijave koju je protiv nje podneo bivši muž Damjan H.., ali kako je objasnila, ne zna razlog tome.

PRETUČENA SESTRA JUTJUBERKE UKI Q STIGLA HITNO U POLICIJU: Bićete ZGROŽENI kada saznate šta joj je sada uradio bivši muž!

Printscreen

 

Podsetimo, Sara je u septembru bila žrtva porodičnog nasilja.

- Živim u konstantnom strahu od nasilnika. Dva meseca nisam izašla sama iz stana, jer se plašim za svoj život. Idem kod psihijatra, a kada izađem na ulicu okrećem se i mislim da me neko prati - rekla je ona ranije.

 

 

Osumnjičeni za nasilje nad Sarom je, inače, na saslušanju u tužilaštvu tvrdio da suprugu nije tukao, već da ju je samo odgurnuo, nakon čega je ona sama pala na pločice. Takođe, nakon što je Damjanu H. ukinut pritvor, njegov advokat Anđelko Ležajić je za Kurir izjavio "da je njegovom klijentu bolje u zatvoru nego u braku sa Sarom".

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading