Marija Šerifović otvoreno o najintimnijim detaljima iz života, Dotakla se i svoga oca "SVE SAM MU OPROSTILA"
E stock

Marija Šerifović je kao i uvek bez dlake na jeziku pričala o detaljima iz života, a pričala je i o pojedinostima o kojima je do sada veoma retko govorila.

Marijin otac je imao brak pre nego što se venčao sa Marijinom majkom Vericom iz kog je pevačica imala brata koji je veoma mlad napustio ovaj svet.

Ataimages

 

- Dušan je bio moj brat iz Rajkovog prvog braka i on je bio beskrajno dobra i posebna dušica... - ispričala je između ostalog Marija, a onda se osvrnula i na svog oca.

- Napravio je Rajko puno problema u životu i ja sam to njemu sve oprostila jer prvo mi je otac, drugo roditelje ne možemo da biramo - kaže Marija i dodaje:

 

- Nedavno smo se videli u Kragujevcu i rekao mi je: "Ma šta god da sam uradio loše, pogrešno, naopako, ovako ili onako...", a onda me je pogledao onako značajno: "... barem znam da sve što ima veze sa tobom da sam uradio ispravno".

Ataimages

 

- Ja znam koliko mojih kolega, koleginica, ljudi iz branše, iz medija žive potpuno lažne živote, možda imaju strah od osude od dovođenja svojih karijera u problem - rekla je iskreno Marija i dodala:

- Jašu po meni, ako ja imam hrabrost onda se jašem samo ja, a ne jašu se svi ostali koji žive ihahaj lažne živote i lažno se predstavljaju. To je besmisleno jer ja sam sigurna da ćemo svi da umremo za dva dana - kaže Marija.

Susret Dejana Matića sa Bosancem napravio mu je veliki preokret u životu "DANAS VOZIŠ JUGA, SLEDEĆE GODINE BIĆE MERCEDES"

 

Komentari (0)

Loading